Bodyscan legt onderbuik Nederland bloot


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@bla: Nee, ik ben 63 en een ICT-er die op dit moment bezig is met een (nog geheime) opdracht van Ab Klink om deze database van bodyscans te koppelen aan het Centrale Patiëntendossier.

Scheelt weer gemiddeld € 237, 35 per ziekenhuisbezoek aan röntgenfoto’s.

Reageer
gravatar

Deze afbeeldingen zullen trouwens worden opgeslagen in een centrale database. Dit strekt uitsluitend tot voordeel van de ‘frequent flyer’ omdat hij/zij dan in het vervolg op basis van de bodyscan kan inchecken en niet meer in de rij hoeft.

Bovendien kan aan de hand van de afmetingen en verhoudingen van de botstructuur (die digitaal aan de hand van deze beelden wordt vastgesteld) een snelle identificatie plaatsvinden ingeval van een calamiteit, wat weer nare wachttijden en onzekerheid bij de nabestaanden voorkomt.

Kortom: de zoveelste zegening voor de mensheid van de moderne techniek!

En alle azijnp*ssers die nu gaan zeuren over privacy: het gezicht is niet herkenbaar. Net als bij Google Maps op de Amsterdamse Wallen zult u ook hier in ieder geval niet op uw gezicht herkend worden….

Reageer