Asscher introduceert keurmerk prostituees

Keurmerk moet zorgen voor eerlijke markt

In een poging mensenhandelaren op de Amsterdamse Wallen een hak te zetten komt het bestuur van de stad met een kwaliteitskeurmerk voor prostituees. Wethouder Lodewijk Asscher (PvdA) plakte vandaag de eerste sticker met daarop de tekst ‘Vrije Uitloop’ op het raam van de zichtbaar verheugde Oekraïense Nadja (19). Het keurmerk is ook als tatoeage beschikbaar.

Met het keurmerk hoopt het Amsterdamse stadsbestuur een eerlijker markt te creëren, waarin op een verantwoordelijke manier wordt gehoereerd. “Als mannen kunnen kiezen tussen een vrouw waarvan bekend is dat ze onder valse voorwendselen in een container vanuit Nigeria is geïmporteerd, terwijl ze wordt verkracht, mishandeld en bedreigd, of een bevallig Slavisch meisje dat zelf de touwtjes in handen heeft en voor een leuk vakantiehuisje aan de Zwarte Zee spaart, lijkt het me een uitgemaakte zaak. Zo kan de consument met zijn portemonnee stemmen tegen uitbuiting en vernedering van vrouwen”, aldus Asscher.

Liefhebber Rob Oudkerk juicht het initiatief van harte toe. “Tot vandaag kon je in de hoererij slechts onderscheid maken op basis van uiterlijk. Naar gelang je stemming liep je binnen bij een dikke Surinaamse, een typetje Balkan met een stevige bos hout voor de deur of een tenger Aziaatje. Nu kun je zien hoeveel minuten per dag ze naar buiten mogen, of ze goede voeding krijgen en niet aan lange transporten worden blootgesteld”, aldus de oud-politicus. “Voor een man als ik, die geeft om de wereld waarin zijn kinderen opgroeien, geeft dat een goed gevoel als ik de Oudezijds afstruin op zoek naar een stukje genegenheid.”

Shirley, die zich vanaf nu officieel een Thaise grashoer mag noemen, is blij met haar nieuwe status: “Mijn baan is uitdagend, divers, biedt me voldoende doorgroeimogelijkheden en mijn ‘vriend’ is er voor me als ik hem nodig heb, ook op het emotionele vlak. Ik ben blij met de erkenning die dit keurmerk biedt.”

Asscher verwacht met zijn initiatief een duidelijk sigmaal naar de markt te geven om snel verbeteringen in leefomstandigheden aan te brengen, opdat mensonterende praktijken snel tot het verleden behoren. “En we hopen dat deze meisjes niet meer onterecht in een hokje worden geduwd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat je zegt, Bus Showfeur, wat je zegt.
Zelfs een Hollands Huppelkutje is beter dan fast fuck.
Uiteindelijk gaat er natuurlijk niks boven de eigen opfok. Dan weet je ook wat je er zelf in stopt, en dus ben je ook zeker van topkwaliteit product.
En biologisch natuurlijk, zonder chemische toevoegingen of hulpmiddelen. Puur natuur, nou ja, kweek dan.

Reageer
gravatar

‘Fast-cunt’ is ook helemaal niet lekker. Het is snel en gemakkelijk, maar daar houdt het bij op. Het enorme succes met overal nieuwe drive-in zaken van Mac Brothel toont ook dat je er uiteindelijk niet gelukkig van wordt.
De vrije-uitloop-vagina, of zélfs een ordinair Hollands Huppelkutje geven zóveel meer genoegen.

Reageer
gravatar

@Bart: Ik vraag Etske altijd gewoon of ze haar kut eerst wil afspoelen. En dat doet ze dan ook, is ze meteen lekker nat.

Je deed ook altijd erg gehaast, wist ze me te vertellen. Terwijl zij nog lekker wat wilde scharrelen, zat jij er al bovenop. Ja, dat is natuurlijk vragen om problemen. Je moet gewoon de tijd nemen. Slow fuck, als het ware.

Nu zit je als oude zuurpruim met de gebakken peren.

Reageer
gravatar

Goed dat de keuze uiteindelijk wel nog steeds aan de consument overgelaten wordt. Die weet zelf immers het best wat ie wil.

Zelf heb ik vooral een voorkeur voor groene, verse producten. Helaas ben ik op dit vlak vaak teleurgesteld op de Wallen. Wanneer gaat de politiek hier nu ook eens iets aan doen?!

Reageer
gravatar

Daar heb je uiteindelijk enkel profijt van, als ze wat schichtig in hun mandje liggen. Dan valt er nog te onderhandelen, te manipuleren; iets dat je voor even in eigen hand wilt hebben op het moment dat je met je pik de ramen zeemt. Vrije uitloop kippen zijn arrogant, hebben een grote bek en smaken naar de dik behaarde, ingezeepte kut van Etske Voorhoeve, vestigingsmanager van de biologische Supermarktketen PNMD: Puur Natuur Maakt Duur.

Reageer
gravatar

Dit betekent het einde van die ligbatterijen vol kutkalfjes.

Reageer