Tafel van 5 binnenkort met mannen

Vrouwentalkshow 'ook leuk' met heren

De Net 5 all-women-talkshow Tafel van 5 krijgt wegens tegenvallende kijkcijfers vanaf volgende week slechts tafelheren. Vanaf aankomende maandag bespreken vijf opvallende mannen iedere werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur in De Tafel van 5 diverse actuele onderwerpen, inclusief zijsprongetjes. Ze nemen hierbij geen blad voor de mond en sparen ook zichzelf niet. De vijf heren zullen bestaan uit een divers gezelschap van een bouwvakker, soldaat, indiaan, politieman en motorrijder.

Op de bank zal bij dit vaste gezelschap iedere dag een cowboy plaatsnemen om over zijn persoonlijke leven, keuzes en carrière te praten. De groep zal extra divers en authentiek zijn omdat de rol van zwarte politieagent vervuld wordt door een agent met Noord-Afrikaanse wortels.

Paul de Leeuw, oprichter van productiemaatschappij E.V.A. licht de opvallende metamorfose toe. De Leeuw: “Naar Net 5 kijken voornamelijk vrouwen, die zijn over het algemeen wel bekend met het vrouwelijk perspectief. Voor hen is het juist leuk om eens de visie van een man te horen. Maar dan niet die van een kantoorpik die iedere avond in Almere op de bank zit, daar zijn ze tenslotte al mee getrouwd. Daarom hebben we gekozen voor avontuurlijke mannen die bijvoorbeeld veel met hun handen kunnen of regelmatig buiten werken.”

In De tafel van 5 bespreken de vijf mannen zowel actuele als algemene onderwerpen en leggen die langs hun persoonlijke meetlat. Van de verkiezingen en het uiterlijk van Geert Wilders, van de wetenschap dat geluk genetisch bepaald is, tot aan de worsteling met under- dan wel overdressed zijn. Dit levert niet alleen inhoudelijke, uitgesproken meningen en scherpe uitlatingen op, maar ook relativering en zelfspot.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“vervult wordt” ????
Paul de Leeuw laat een hele groep vrouwelijke kijkers in de kou staan, namelijk die groep die niet getrouwd is met een Almeerse kantoorpik die iedere avond op de bank zit, maar bijvoorbeeld met een Rotterdamse hooligan met een door Ajax gesponsord shirt.

Reageer
gravatar

Gelukkig is drs. Kipping niet verwijdert.

Reageer
gravatar

Dankzij de Speld kan ik weer lachen. Dat was mij namelijk vergaan na een half uur virtueel aan de Tafel van 5 zonet.

Reageer