Free Nuts zet Roggel weer op de kaart

"Een mooie beloning voor een bijzondere actie"

De opvallende actie Free Nuts van café Sjrake te Roggel heeft veel teweeg gebracht in Roggel en de omliggende dorpen van de Limburgse gemeente Neudal. Er kwamen van heinde en verre feestgangers af op de pot met gratis nootjes en ‘het bandje’. Bovendien genereerde de avond op kermismaandag behoorlijk wat positieve publiciteit. Free Nuts zette het dorp zelfs weer op de kaart.

Op Google Maps is het duidelijk te zien. Ten noorden van Roermond in de provincie Limburg ligt sinds kort tussen de dorpen Leuckeshoeve, Nunhem en Heythuysen ook het dorp Roggel. Het dorp wordt doorkruist door de n279 die te Roggel sfeervol is omgedoopt tot de tramstraat. Wie verder inzoomt vindt zelfs de Kleine Laak, alwaar op nummer 30 de gratis noten te halen zijn.

Burgemeester Arno Verhoeven van de gemeente Neudal (en eerder van Bergeijk en Mook en Middelaar) is blij dat Roggel weer op de kaart staat. “Het is een mooie beloning voor een bijzondere actie”, aldus de burgervader, Voor de komende tijd staan er geen activiteiten meer gepland in Roggel. Het is dan ook niet bekend hoe lang Roggel nog op de kaart blijft staan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Piet Hein: De oplossing is wellicht een tikje gemeen, maar ik voorzie een prachtige toekomst! Aangezien het maar de vraag is, of Roggel lang op de kaart zal blijven staan, zou het mij wijs lijken, Volendam en Roggel met elkaar van plek te laten ruilen. (Het betere knip- en plakwerk, dus!) Bij een hernieuwd van de kaart raken, zal dan het verfoeide Volendam verdwijnen. Van Roggel zouden we een ‘Limburgs Reservaat in de Zuiderzee’ kunnen maken.
Bij een succesvolle actie, zou ik graag ook Kootwijkerbroek doen verdwijnen

Reageer
gravatar

Ik ben wildenthousiast en extatisch dat Roggel weer op de kaart staat, maar ik zou het nog geweldiger vinden als iemand een manier vindt om Volendam van de kaart te doen verdwijnen.

Reageer
gravatar

Lekker gevoel ook altijd, free nuts!
Het is overigens wel teleurstellend om te zien dat het maar twee mensen is gelukt de rekensom op te lossen, een voorwaarde om te mogen reageren bij de Streekbode.

Reageer