Volendammers zetten Edammers uit dorpsgrenzen

Vreemdelingenhaat slaat om zich heen in Waterland

Volendammers ontzeggen vanaf de zonnewende (21 juni) Edammers de toegang tot hun dorpsgrenzen. Dat heeft de Volendammer Volksvereniging (VVV) vandaag bepaald. De bestuursleden Jonk, Jonk, Schilder, Sm
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is. Is echt bullshit en volendam is een gemeente met edam ze moeten dit gezamelijk oplossen als de een het een probleem vind dan kan ik ook zeggen dat volendam een alchol probleem dorp is

Reageer
gravatar

@OnkieMonkie: daar zeg je zowat! Een beetje buiten de orde, maar zijn platjes dan geen bedreigde diersoort? En hoe groot moet de populatie minstens zijn om te kunnen overleven?

Reageer
gravatar

Weet niet of de laatste zin nou wel of niet insinueert dat Platje een Volendammer is, maar ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Platje toch echt uit het Gooi afkomstig is.

Reageer
gravatar

Ook de leden van een niet onbekende ter ziele gegane Volendamse band dragen hun steentje bij aan het schoonvegen van hun geliefde dorp onder het motto: “Bestrijden, Zegevieren, Nagenieten”, onder aanvoering van troepencommandant J. Keizer.

Reageer
gravatar

Geruchten gaan dat ook Nick en Simon onder de wapenen geroepen zijn om de stadsmuren van Volendam te verdedigen. Helaas zullen we daarom voorlopig niet meer kunnen genieten van hun gouden keeltjes, tenzij tijdens het brullen van Volendammer strijdkreten.

Reageer