Balkenende: ‘Minder Geert Wilders’

Regering wil minder aandacht voor PVV

Jan Peter Balkenende roept de Nederlandse media op om minder aandacht te besteden aan Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid. In een twee uur durende toespraak die vanavond live wordt uitgezonden, zet Balkenende uitgebreid uiteen welke aspecten van Geert Wilders te veel voor het voetlicht worden gebracht. De komende maanden staan in het teken van een ingrijpend, twintig miljoen euro kostend media-offensief dat alle Nederlanders bewust moet maken van de overmatige aandacht die Wilders en zijn partij te beurt valt.

Balkenende heeft al diverse journalisten persoonlijk benaderd met het verzoek om de voorman van de PVV minder aan het woord te laten. Volgende week zal minister van Financiën Wouter Bos dieper ingaan op de hoeveelheid aandacht voor Geert Wilders, en de redenen waarom het wel eens een beetje minder zou kunnen, tijdens een bezoek aan De Wereld Draait Door. Ook wordt er gewerkt aan reclamespotjes en paginavullende advertenties in de landelijke dagbladen, met de oproep om ‘de Wilders-manie een halt toe te roepen’. Het gezicht van de campagne wordt Doekle Terpstra. Hij publiceert in de zomer een driehonderd pagina’s tellend boek, getiteld ‘Een alternatief voor Geert Wilders’.

Als deze maatregelen geen succes hebben, overweegt de regering om een wet te ontwerpen die een maximum stelt aan de zendtijd die televisieprogramma’s aan Geert Wilders mogen wijden en aan het aantal artikelen dat een krant per week over de blonde parlementariër kan schrijven.

Geert Wilders is niet het enige onderwerp dat teveel onder de aandacht komt, aldus Balkenende. De premier riep ook op tot minder berichtgeving over de Nederlandse steun voor de invasie in Irak en over de verkoop van Nederlandse energiebedrijven aan het buitenland. “Dat soort zaken zijn verleden tijd, we moeten die niet tot in het oneindige onder de loep blijven nemen. Nederland heeft belangrijkere dingen aan zijn hoofd” aldus de premier.

Gevraagd naar onderwerpen die juist meer aandacht verdienen en nu onder dreigen te sneeuwen, noemde Balkenende zijn deelname aan de Mille Miglia race. Tijdens deze regelmatigheidsrally voor oldtimers bestuurt de premier een Porsche 550 Spyder. Balkenende: “Een fantastische auto. Daar kun je zonder moeite twee pagina’s mee vullen. Dat leest een stuk beter dan die eindeloze artikelen over Geert Wilders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leer dan eerst maar eens goed Nederlands ‘Echte Zeeuw’. Allereerst begint men zowel zinnen als namen met een hoofdletter – ik geloof dat er in dit geval ‘Balkenende’ bedoeld wordt. Daarnaast is het vrij gebruikelijk een zin te eindigen met een ‘.’, niet alleen na het woord ‘uit’, maar ook na ‘afkappen’. Het woord na afkappen zou dan ook met een hoofdletter moeten beginnen en bovendien van een extra ‘n’ voorzien moeten zijn. Wat betreft de laatste zin: het is ‘gebeurt’, met een…

gravatar

Het is een schande dat men nu zo over wilders heen gaat om de eigen populariteit op te vijzelen, de smiechten met de witte boorden hebben eindelijk iets gevonden waar ze denken zij, mee kunnen scoren. Zelf, zijn ze nog grotere viezeriken en zeker de scheinheilige balkende, hij balkt als een ezel. Zoveel geld besteden aan een anti wilders campange terwijl mede door zijn toedoen hier zo langzamerhand een derde wereld situatie is ontstaan, kijk maar eens hoeveel armoede er is, maak je daar maar eens ECHT druk om, Pechtold, en nog wat van die scheinheilige christen partijen, woulter bos moet helemaal zijn waffel houden, hij kan beter een poging wagen om zijn a-sociale partij eens te hervormen naar wat den Uyl toen was. Ik kan heel goed snappen dat mensen wilders stemmen, immers er is voor de buitenlanders meer te halen in ons land dan mijn kinderen en uw kinderen die moeten zwoegen om nog net het water boven hun hoofd te houden. Er gaan miljarden naar andere gebieden als promotie voor nederland, er gaan miljarden naar uitkeringen in landen waar een euro een maandsalaris is en waar men nog meer krijgt dan een gemiddelde steuntrekker hier in ons land. Geef mij maar Geert en dan neem ik zijn verkeerde uitspraken voor lief, het wordt tijd dat wij ons in dit land gaan bezighouden met meer prpagande voor het wegwerken van de zakkenvullers, in den haag en in de eeg.

Reageer
gravatar

ALCHTONEN 10 JAAR SLACHTOFFER VAN NEDERLANDS
Ik weet zeker dat honderd procent van de leden dit met mij eens is.” Geert Wilders zelf …. Ik ben van het ingestraalde water uit een Tielse kraan. Dus niet van ….. WAT HEB IK GEHAAD KREEGT IEDER ALCHTONEN HAARD .

Reageer
gravatar

Sam, als jij dat zo ziet dat de allochtonen al 10 jaar slachtoffer van Nederland zijn!? Dan moeten ze terug gaan naar waar ze vandaan komen lijkt mij! Hahaha, maar dat doen ze niet want het gaat ze veel te goed af in Nederland en de allochtonen zeggen zelf…. In Nederland is het allemaal makkelijk! 1 punt wat ik aanhaal, allochtonen lenen geld in Nederland, transporteren het naar hun land want daar krijgen ze meer rente en van die rente lossen ze het in Nederland af dus wat slecht??? Dit uit de mond van de buren die uit Turkye komen en ook laten ze daar een pracht huis bouwen van het geleende geld in Nederland! Dus wat slecht en slachtoffer! Denk eerder dat wij slachtoffers zijn geworden en m.i.v. januari nog meer slachtoffer gaan worden met de komst van de Bulgaren en Hongaren! Maar slaap meer lekker verder hoor Sam! Welterusten.

gravatar

http://www.zwartelijstartsen.nl/ZELF CDA EN PVV EN VVD EN PVDA
ZE ZIJN GEVOON SLECHT MENSEN EN IK ZIE GEEN VERSCHILLEND TUSSEN Balkenende EN WILDERS
HIER VOORBEELD VAN BALKENENDE
J.P. Balkenende
Voormalig Minister-President van Nederland van 2002-2010. Weigerde gedurende zijn gehele ambtsperiode om de positie van slachtoffers van medische fouten te verbeteren. Ging wel carnaval vieren, maar had geen tijd voor overleg met vertegenwoordigers van SIN-NL en IEU-Alliance.

Reageer
gravatar

Er is teveel aandacht voor Balkenende. Teneinde dit een halt toe te roepen heb ik een actiecomité opgericht met de welluidende naam ‘Balkenende uit de publiciteit!’. Flyers zullen landelijk worden verspreid (oplage 16.000.000!!!) en een intensieve mediacampagne is al in voorbereiding.

Reageer
gravatar

Het is évident: onze premier is er geheel en al van uit zijn doen. Getuige een door hem uitgesproken zin als: “Nederland heeft belangrijkere dingen aan zijn hoofd” Tot voor kort zou de premier nimmer Nederland hebben aangeduid met “hij” of -in het onderhavig geval van bezittelijk vnw- “zijn”. Bovendien zou hij nimmer de punt achter zijn zin vergeten uit te spreken. Klip, klaar en helder is het. En laten er geen misverstand over bestaan: dit is geen taalgebruik des Balkenendes. De man is overduidelijk uit zijn doen. Het lijdt geen twijfel, dat dit te wijten is aan de overmatige aandacht voor Imam Wilders. Hoog tijd hier klip en klaar een halt aan toe te roepen!

Reageer
gravatar

Geachte heer von der Speld,
Inderdaad is mijn deelname aan de Mille Miglia Race een bijzondere uitdaging om Nederland positief op de kaart te zetten. U ziet, er zijn belangrijker zaken, waarmee wij allen worden geconfronteerd, en die onze aandacht nodig hebben.

Als het gaat over de te ontwerpen wet waarover u in uw artikel spreekt, kan ik u mededelen dat het gebruik van het internet, met het oogmerk om informatie te verstrekken, vergunningsplichtig wordt. Voor de strafbaarstellings van overtreders zullen we de Fransen volgen; drie maal is plat.

Met uw hoogachting,
JPB

Reageer