Herman den Blijker kookt voor Nederland

Chef-kok scheidt zich af van ‘culinaire elite’

Met populaire televisieprogramma's als Herrie in de Keuken en Mijn Tent is Top, is chef-kok Herman den Blijker een bekende Nederlander geworden. Volgens critici en collega's maakt hij de kookkunst ech
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

den een vrzamelaar van accijnszegels het gaat mij niet om een duure of goed kopen sigaar maar om de accijnszegel

h. de wild tinelstraat 192
5654 lx eindhoven

Reageer
gravatar

ben een verzamelaar van ACCIJNSZGEGLS van sigaren .
het gaat mij niet om of iemand een dure of goedkope sigaar rookt maar om zoveel mogelijk verschillende bij elkaar te krijgen

h. de wild tinelstraat 192
5654 lx eindhoven

Reageer
gravatar

Wij hebben vandaag voor de eerste maal kennis gemaakt met je kroketten.Dit is de slechtste kroket ooit in een woord BAGGER. Wij zouden je willen waarschuwen niet naast je schoenen te gaan lopen. Door al je geweldige successen en hard werken zijn wij bang dat je de regie c.q controle verliest.
Heel vroeger maakte elk restaurant zijn eigen kroketten. Kom langs en mijn vrouw zal jouw leren hoe je een goede kroket moet smaken. Gewoon vroeger geleerd in het juiste restaurant. Hopelijk grijp je op tijd in. Veel succes voor 2012. Groet Hannie en Wout.

Reageer
gravatar

Dan weet ik nog wel een aardige baan voor Herman. Chef de Cuisine bij Van der Valk. Die vertegenwoordigen dat concept al sinds jaar en dag.

Reageer
gravatar

Zojuist is bekend geworden dan Herman den Blijker zichzelf op onwaarschijnlijke wijze in de voet heeft geschoten met de introductie van de Wilders-kroket. Bedoeling was deze te vullen met ragout van blank kalfsvlees, maar een nadere inspectie toonde niets anders dan gefrituurde lucht.

Reageer
gravatar

Wat wij ons brommen! Als we niet oppassen, gaat hij nog trachten de schijnbaar onaantastbare positie van De Sparta-bakker over te nemen. Oei, oei, oei! Ik voorzie, na een ntvlamde controverse tussen De Maasstedelijke Voetbal club en Foeke Booy, nu teevens een culinaire polemiek op Het Kasteel. Zodoende zal het degradatie-spook wellicht nog op de geur afkomen.

Reageer
gravatar

Den Blijker werkt niet alleen bij RTL4 maar kijkt er ook naar?
Eerlijke producten van eigen bodem, in een heeeeeeeel grote pan natuurlijk.

Reageer
gravatar

Juischt, mijn beschte Busch. En hier zien we dat Den Blijker zijn roots van exclusieve gerechten toch niet verloochent!

Reageer