Wilders waarschuwt voor islamisering eredivisie

'Rode kaart voor het islamitische gebed'

“Walgelijk en achterlijk.” Zoals gebruikelijk vindt PVV-leider Geert Wilders het niet nodig zijn woordkeuze omfloerst te maken. Ditmaal hebben de moslims in de eredivisie het gedaan in de ogen van de licht ontvlambare parlementariër. Mounir El Hamdaoui, topscorer in de eredivisie, hief na zijn doelpunt afgelopen zaterdag de ogen ten hemel en dankte Allah.

Als het aan Geert Wilders ligt komt hierop een wettelijk verbod. “Verschrikkelijk dat die fascistische religie het nu al tot op het Nederlandse voetbalveld heeft geschopt.” Wilders spreekt van een ‘voetbalfundamentalistisch complot.’ Hij verdenkt verschillende spelers zoals El Mounir, Afellay, Aissati en El Akchaoui ervan plannen te hebben voor een Islamitisch elftal.

“Het is toch te gek voor woorden. Voetbal is een oerhollandse sport. Iedere gezonde Hollandse jongen heeft toen hij jong was op een veldje gevoetbald. Die traditie wordt nu te grabbel gegooid. De islamitische ideologie is nu ook doorgedrongen tot de Nederlandse voetbalvelden. Een gewelddadige, islamitische vloedgolf is op komst”, zegt Wilders.

De bewijzen zijn volgens de PVV-leider niet te negeren. In de namen van verschillende spelers zijn duidelijke aanwijzingen voor hun intenties. Mounir El Hamdaoui betekent letterlijk ‘De Dankbare’. De naam van Ajax-speler Ismaïl Aissati betekent ‘de Tovenaar’. “Het is nu bijna zeker dat Umm Salal-speler Aziz Benasker naar Nederland komt. Benasker staat voor ‘Leider van een Leger’. We importeren straks een hele islamitische infanterie”, aldus Wilders. Of Feyenoordspeler Ali Boussaboun (letterlijk ‘de zeepverkoper’) ook een dreiging vormt kan Wilders niet zeggen.

PSV’er Ibrahim Afellay is als eerste opgestaan om Wilders van repliek te dienen. Afellay (letterlijk ‘een boer’) vindt dat alle islamitische spelers niet zomaar over één kam mogen worden geschoren. “Je kan die teksten niet letterlijk opvatten”, concludeert de spits.

Wilders is inmiddels in gesprek met de KNVB om de regels aan te scherpen. “Als een speler na een doelpunt al geel krijgt als hij zijn shirt uittrekt dan zou er rood moeten staan voor het islamitische gebed”, aldus de fractievoorzitter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wilders kt kop die zijn ziel heeft verkocht aan de duivel. illuminatie word groter en groter mensen! Word wakker! Deccal(1oog) zal binnen 100jaar komen!!

Reageer
gravatar

ALCHTONEN 10 JAAR SLACHTOFFER VAN NEDERLANDS
Ik weet zeker dat honderd procent van de leden dit met mij eens is.” Geert Wilders zelf …. Ik ben van het ingestraalde water uit een Tielse kraan. Dus niet van ….. WAT HEB IK GEHAAD KREEGT IEDER ALCHTONEN HAARD .

Reageer
gravatar

Blijft jammer dat De Speld zo gemakzuchtig en flauw wordt, net nu ze een beetje … Kan Holland zich niet afscheiden, dan kunnen Verhagen en Wilders gewoon …… ALGERIJNS 10 JAAR IN NEDERLAND MISGEHANDELD .

Reageer
gravatar

Xenofobie: “ALGERIJNS WEER NEDERLANDS AANVALEN PASSPORT…” ‘Wilders moet Limburgs paspoort opgeven’. De Speld Nieuwsbrief .

Reageer
gravatar

Xenofobie: “ALGERIJNS WEER NEDERLANDS AANVALLEN HAHAHAHA … Xenofobie: “WARROM WILDERS NEEMT NIET VROUW NEDERLAND HAHAHAHAHAHAHA MAAR…” …. Haal hier uw hart op: http://vaagtaal.nl/

Reageer
gravatar

Geert Wilders is opgestapt als fractievoorzitter van de PVV. Aanleiding is …. De Spelt • 9 oktober 2012, 12:52. Niet leuk … Weg met speld.nl. Reageer ….. WILDERS 10 JAAR IN NEDERLAND ALGERIJNS AFKOMST.

Reageer
gravatar

echt zielig dat mensen aandacht geven aan zown stuk stront als geert wilders. Overal zoekt hij wel iets om kritiek te leveren op de moslims….. triest!

gr van een 100% HOLLANDER!

Reageer
gravatar

Hoi Mensen.
Ik lees hier dat sommige mensen roepen om te gaan stemmen op Wilders. de meerderheid van Nederlanders heeft op deze smeerige men gestempt. Kijk waar nu wij (Moslim of niet moslim) er wordt alleen maar bezuinigd op alles. Rijken worden rijk en armen worden en blijven arm. Kijk hoevel werklosen in NL zijn op zoek naar werk.
Wilders neemt ook deel aan deze bezuinigingen. bijna als wordt afgeschaft, zelfs de PGB wordt afegschaft.
Wordt wakker mensen, wilders is gevaarlijk en slim en weet goed hoe hij jou/uw naar zich kan trekken.

Reageer
gravatar

Dames en heren , ik bewonder julie allemaal ik meen het. maar julie zien een belangrijk ding over het hoofd, snappen julie niet waar wilders mee bezig is, wilders maakt deel van een zeer gevaarlijke groep, ik zal geen namen noemen.
kijk maar eens wat er in het middenoosten gebeurd, they are planning but allah (god) is the biggest planner.

That’s all I have to say.

gegroet iedereen die meent het beter te weten.

Reageer
gravatar

@Edje #51: Het was inderdaad een lang stuk, maar ik vond het wel goed te lezen en wel scherp.
En waar het elders gepubliceerd is, weet ik niet.
Jammer dat het gewist is.

Reageer
gravatar

Beste Adolf,

Bedankt voor deze toelichting. Zoals maar al te vaak wordt er door de linkse media alleen maar aandacht gegeven aan 1 kant van de zaak, onlangs was er zelfs een media hype over 1 kant van een deur welke volledig overbelicht werd!
Men kijkt alleen maar vanuit het standpunt van die paar rare moslims naar de vergelijking tussen de boekwerken. Het verhaal van de vele oprechte liefhebbers van de duitse literatuur is geheel ondergesneeuwd.
Gelukkig hebben we nog de Speld die een platform biedt voor een broodnodige portie tegengeluid.
Ik heb uit bronnen opgevangen dat onze Grote Leider uiterst benieuwd is naar met name de praktische kant van u verhaal. Zo is de Partij Voor de Vrijheid zich er terdege van bewust dat we een grote gasbel onder Groningen hebben liggen, maar de meeste allochtonen leven in de randstad.. Wat denkt u? Het gas naar de allochtoon brengen of de allochtoon naar het gas? Ook zijn ze er nog niet over uit of dit wel de meest economisch rendabele wijze is aangezien sinds de jaren 40 de prijzen van aardgassen flink gestegen zijn, helaas hebben ze geen geschoolde mensen in het team om een kosten-baten analyse uit te voeren.
Uw oude land begint na 70 jaar dwalen ondertussen ook in te zien dat het tijd is voor een 2e golf van zuiveringen lijkt het. Deze ontwikkelingen gaan heel hard omdat het, mede door hoe u het destijds achtergelaten hebt, redelijk doodgezwegen is. Nu nog wachten tot er iemand opstaat die de oude idealen weer in een nieuw 2.0 jasje weet te gieten.

Met nu nog legaal te brengen Wilders-Groet,

Piraatje

Reageer
gravatar

‘Hoe krijgt de PVV het voor elkaar om ieder maatschappelijk probleem op allochtonen te betrekken’, stelt wethouder Klein, gemeente Den Haag…

Reageer
gravatar

Wat zit Geert weer vreselijk uit zijn nek te kletsen.
Of je nu Allah, God of de gebreide sokken van je moeder bedankt, who cares!!!
En iedereen die zit te zeiken dat ze maar één paspoort hebben,
voor een investering van 500.000 euro kun je een paspoort van Montenegro ‘kopen’. Heb je ook twee paspoorten, dan hoor je er eindelijk ook bij!
Sjonge jonge wat een onzinnig gedoe hiero!

Reageer
gravatar

Ah, Mehmet; tyfus is bloeddoping en dat mag niet volgens de internationale regels van de FIFA.
Weel eerlijk blijven, hoor.

Reageer
gravatar

Meneer de Wilders wat denkt u nou ?
En in Turkse competitie dan ? Bijvoorbeeld Fenerbahce; Alex, Deivid, Vederson, R. Carlos ook allemaal Braziliaanse voetballers? Daar hebben zij niks tegen en u komt hier nu onzin praten. U bent een vieze, onbeschofte en een totaal anderwerelds persoon. U mag van mij de Tyfus krijgen.

Reageer
gravatar

HAHA! die geert is wel erg diep gezonken zeg. Kon hij niks beters verzinnen dan dit!?
Is hij nou een politicus, of een heel slechte voetbal verslaggever? Hij kan er gewoon niet tegen dat de Marokkaanse voetballers het goed doen in de eredivisie. En wat betreft die uitspraak ‘voetbal is een oer-Hollandse sport’ bewijst maar weer hoe ONTZETTEND intelligent geertje is voetbal is een oer ENGELSE sport maar goed die domme uitspraken zijn we nu wel gewend van onze media-geile, onwetende indonees! Heerlijk hoe hij zo de allochtonen bespot, terwijl zijn eigen vrouw uit de balkan is geimporteerd. Hypocriet en nog dom ook. Oeioeioei. think twice!

Reageer
gravatar

@39, nee liever niet nee. Heeft hij eigenlijk een vriendin/vrouw? Daar valt natuurlijk altijd over te praten. En dat is het mooie van voetballers, zet gewoon de tv aan en je weet zeker dat ze niet opeens die slaapkamer binnen lopen.

Reageer
gravatar

Sorry hoor kom op, voetbal is voor elk geloof
wat maakt het nou uit dat er marrokaanse spelers in de eredivisie zitten. In elk land zitten toch spelers van andere culturen? En dat ze allah danken ja dat is logisch dat is hun god,
sneijder ofzo die zit toch ook in het buiteland en die dankt toch ook god. Dat vinden hun toch ook niet erg.

Ik stem altijd wilders, alleen dit slaat echt nergens op
voetbal is voor iedereen.

Reageer
gravatar

Nou nou, je ziet gelovige voetballers toch vaker een bedankje geven aan hun god of allah, whatever, zal mij een zorg wezen wat voetballers willen geloven. Nu deugen alle moslim voetballers niet. Heeft deze man een trauma door moslims opgelopen ofzo? Oerhollands? Eerder oerengels. Er wordt overal in de wereld gevoetbald. Tering zeg, wat een debiel die Geert. One issue meneertje. Is dit nou echt zijn doel of zit er meer achter.

Reageer
gravatar

wat een mongool man, binnen de korste keren heeft hij een kogel door z’n kop

Reageer
gravatar

Zijn droom was waarschijnlijk van jongs af aan beroemd worden.. Okee geertje je staat in de kranten & op internet & op tv ; ben je nu tevreden?? je weet hoe groot wij achter ons geloof staan dus zoek een andere manier om billelikkers te krijge

x

Reageer
gravatar

Sorry Nederland en de rest van de wereld dat er zulke domme Nederlanders zijn.
Ik schaam me wel een beetje, dubbele nationaliteiten boehoe, wie heeft daar nou last van.
Wij zijn in het nadeel? welk nadeel?
Zorg eerst maar eens dat iedereen te eten heeft in Nederland, dat ouderen niet dagenlang op bed liggen te stinken omdat er niet genoeg verzorgers aangenomen worden, dat iedereen fatsoenlijk onderwijs aangeboden krijgt.
Zo kan ik nog wel even door gaan.
Wilders weet gewoon niet beter.

Groetjes.

Reageer
gravatar

Iedere zichzelf serieus nemende Nederlander accepteert al jaren lang dat er in de Koran wordt opgeroepen om 5x per dag hun reed naar het westen te keren. Op dit moment proberen ze dat te verbloemen door onze aandacht af te leiden met schoenen gooien. Het is wachten tot de eerste scheidsrechter gevoetbalschoenigt wordt in onafzienbare tijd.

Reageer
gravatar

@iedereen die hier inhoudelijk op reageert: Het is SATIRE. Denk even na, niemand die zichzelf serieus neemt zou met zulke onzin aankomen..

Reageer
gravatar

In de rust van de volgende Ajax-Feijenoord: steniging van ongehoorzame huisvrouwen (met kiezelsteentjes, om het proces te verlengen).

Wilders, kamervragen AUB!

Reageer
gravatar

Ons elftal kan alle hulp gebruiken, dus zowel God als Allah zijn wat mij betreft meer dan welkom. Ben alleen bang dat God en Allah ruzie gaan maken en dat het alsnog niks wordt.

Reageer
gravatar

@ Steev Totztov

O mijn Christelijke en Joodse God, je hebt helemaal gelijk. Geert, doe er wat aan!!!
Ahmadinejad’s islamofascisten houden er dubbele loyaliteiten op na. Het heeft ook een reden dat hij heeft gekozen voor rugnummer 7. De zevende letter van het alfabet is de “G”. De “G” van geloofsfanaticus.

Reageer
gravatar

@H: het is wel een beetje buiten de orde, maar je hebt een punt: autochtone Nederlanders hebben maar een paspoort en zijn dus altijd in het nadeel t.o.v. allochtonen. En het is nog erger: asiel aanvragen in Nederland kunnen we ook al niet!
Ik vind eigenlijk dat we daarvoor best compensatie kunnen eisen.

Reageer
gravatar

Nou Hendrik ben je ook islamiet geworden. Wie en wat heeft Wilders beledigd. Door er over te spreken en iets te laten zien kom nou. Als je al over de Islam praat beledig je al iemand. Hoe ver zijn we afgedwaald.

Reageer
gravatar

Een Nederlands paspoort en een Marokaans paspoort. En wij autochtonen hebben maar een paspoort. Wij zijn dus in het nadeel met alleen ons Nederlandse paspoort. De dubbele Nationaliteiten kunnen alle kanten op. Het zou eigenlijk zo niet moeten zijn, of je bent Nederlander, Marokaan of Turk of wat voor Nationaliteit dan ook.

Reageer
gravatar

@Geertvoorpresident: om nog even terug te komen op Van Persie. Ontleed die naam eens! Van Persie->Van Perzië->Van Iran dus! Ons eigen Robin van Persie is een spion van de ayatollahs!

Reageer
gravatar

Geert, doe er wat aan.
Het moet moslims verboden worden om te voetballen. De voetbalgrenzen moeten gesloten worden voor moslims. Het worden er steeds meer, en voor je het weet mag je bij Ajax geen Israelische vlag meer meenemen of mag je geen kruisje meer slaan.
Vergeet overigens de rest van het fascistische leger niet.
Nordin Boukhari, Karim El Ahmadi, Otman Bakkal, Youssef El Akchaoui, Saïd Boutahar, Rachid Bouaouzan, Mohamed Messoudi, Anouar Hadouir.

Het ergste van allemaal ons Geertje, is dat we twee spionnen in ons Oranje hebben. Ibrahim Afellay en Khalid “der kannibaal” Boulahrouz. Die van Persie vertrouw ik overigens ook niet helemaal. Die is getrouwd met een Marokkaanse en praat zelf ook niet helemaal accentloos Nederlands.

Stem PVV(Partij Vrijvanmoslimterreur Voetbal).

Reageer
gravatar

@FLEPKE: Zijn slecht Nederlands sprekende en schrijvende voetballiefhebbers dan gevrijwaard van discriminatie?
Volgens mij staat er nergens in de wet dat je die niet mag beledigen!

Reageer
gravatar

Als Wilders nu eens technisch directeur van VVV wordt? Dan kan hij tegen C.F. al-Islami laten zien, wat zijn ideologische witte voetbal waard is. Een eerlijk gevecht van man tegen Allah lijkt mij wel zo aardig. (Insh Allah)

Reageer
gravatar

Ik vind dat meneer wilders moet worden vervolgd.
Zijn uitspraken hebben vele echte Islam gelovigen beledigd en pijn gedaan.
Het liefst zie ik hem uit de politiek verdwijnen en zijn biezen pakken naar een land waar nog steeds het Facisme regeert.
Mischien maakt hij dan een kans om adolf hitler op te volgen als een leider en furher!
Bah, wat een akelige mens!
Ooit zal de profeet Mohammad zijn kracht tonen.

H.

Reageer
gravatar

@Kees 22
Ten eerste, ik ben het niet eens met wilders, maar jij doet nu exact hetzelfde als hem, nl bevolkingsgroepen beledigen, stumpert

Reageer
gravatar

Gelukkig is Ibi nu aan de Arische Zweed Ola gekoppeld . . .

Reageer
gravatar

Ben zelf ook pas ook een bekeerde moslim, en ben er zeer zeer trots op maarja deze lasterij van Wilders en zijn aanhang zal blijven tot dat zij tegen de waarheid aanlopen…!!!
Politiek kan hij niets uithalen dan maar de voetbalvelden opzoeken gekker kan niet!

Mvg Edward

Reageer
gravatar

Denkt wilders het warm water te hebben uitgevonden, of geraken zijn verwijten stilaan op.
Wat een vervelend mens is dat nou.
Welk verband heeft dit nou met mekaar. Een kruisslaan en het veld kussen mag ook niet. OOooh geertje toch. Richt je nou eens tot de politiek of is dat niet genoeg om in de media te komen.

Reageer
gravatar

Ik hoorde net dat die Boussaboun opdracht heeft gekregen om elke wedstrijd gratis speciale zeepjes met een opdruk het logo van de tegenstander, uit te delen aan de spelers van die club.
Dat lijkt een mooi vriendschappelijk gebaar, maar er zit een addertje onder het gras: de zeepjes glijden erg makkelijk uit de handen en vallen dan op de grond. De bedoeling is dan natuurlijk, dat een clubgenoot onder de douche erover uitglijdt!
Op die manier probeert Feyenoord er nog wat van te maken, dit seizoen.
Van wie hij die opdracht kreeg, is niet bekend: zij zat in zo’n bekende onopvallende bruine envelop zonder opdruk.

Gelukkig geef ik niks om voetballen, dus ik juich deze actie van harte toe. Immers: hoe meer geblesseerde spelers, des te minder voetbal op tv!

Reageer
gravatar

Wilders heeft 100% gelijk. Het is ronduit stuitend als moslims gras beginnen te grazen. Deze fascistische ideologie heeft niets te zoeken bij sport. Ooit staken de Black Panthers, een communistische beweging hun vuist in de lucht tijdens de Olympische Spelen, nu krijgen wij dit weerzinwekkende schouwspel te zien. Wie dit nog eens flikt direct uit de voetbal schoppen. Weg met het fascisme.
Wilders+10

Reageer
gravatar

Wat te denken van de dhimmitude van trainers als Been, Stevens, Van Gaal en Lodeweges? Zij stellen die spelers op. Terwijl die spelers duidelijk een dubbele loyaliteit hebben. En Allah en AZ dienen, dat kan helemaal niet. Je reinste taqiyya zeg ik je, die topscorerspositie van EL Hamdaoui

Reageer
gravatar

Hoe weet Wilders nou wat hollandse jongens, gezond of ongezond, doen: toen hij klein was woonde hij in Limburg. Hij kan hoogstens het verhaal van Hansje Brinkers hebben gehoord of gelezen, maar dat zegt niks: dat verhaal is verzonnen in de VSvA en staat ook in leesboekjes op Iraanse scholen!
En wat die namen betreft: ik ken geen Arabisch, maar weet wel dat Aziz vriendelijk betekent. Dus dat zou een Vriendelijke Legeraanvoerder zijn.
Het is gewoon de kift, dat de Kuip nu een moskee wordt en het legioen dus geen verzamelplaats meer heeft.
En ik dacht dat voetbal in Groot-Brittannië is uitgevonden, dus oerhollands is het ook al niet.
Wat een zwatelaar weer, die voorman van de partij voor de vrijheid van uit je nek kletsen.

Het wordt tijd dat ze de kandidaten voor de Tweede Kamer op IQ en verstand gaan testen.

Reageer