Seksleven Nout Wellink in de lift sinds crisis

Recessieseks belangrijk voor bankbaas

Het seksleven van de directeur van de Nederlandse Bank, Nout Wellink, is sinds de ineenstorting van Fortis in een bloeiperiode terechtgekomen. Dat verklaarde zijn vrouw Trudie in een diepte-interview in het maandblad Linda. “Het testosteron vliegt over de onderhandelingstafel en dat merk je ook in de slaapkamer”, aldus Trudie.

Het is het tweede huwelijk van Nout Wellink. Zowel Trudie als Nout erkennen dat de vlam uit de beginjaren moeilijk terug te vinden is. “Ik heb verschillende pogingen ondernomen om de seksuele klik weer terug te krijgen. We hebben een tijd tangolessen genomen, nieuwe lingeriesetjes en veel afrodisia voordat we naar bed gaan. Chocoladetruffels, honing en veel perziken. Je kent het wel”, zegt Trudie. Het stel heeft echter alleen korte-termijnwinsten geboekt. “Een structurele oplossing ontbreekt”, schreef de bankvrouw in haar dagboek.

De laagconjunctuur van het seksleven lijkt permanente vorm aan te nemen als de financiële crisis ook in Nederland serieuze vormen aanneemt. Trudie was stomverbaasd toen Nout na lange vergaderingen thuis zijn verleidelijke, fluweelpaarse jasje weer eens aandeed. De vlam uit hun ‘Summer of Love’ was opeens weer terug. “Na de hooggespannen vergaderingen waar de economische toekomst van Nederland op het spel staat zoekt Nout naar ontlading. Tijdens het fallissement van IceSave hebben we een heerlijke tijd gehad”, stelt Trudie.

Volgens seksuoloog Caroline Temer is het niet ongebruikelijk dat zakenmensen een verhoogde geslachtdrift hebben in tijden van recessie. “Prostitutiebezoek is met 30 procent toegenomen en in Engeland is condoomverkoop met 60 procent gestegen. Recessiegeilheid is alomtegenwoordig”, stelt Temer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het wordt tijd dat de ziekenfondsen de aanschaf van aandelen in hun vergoedingenpakket opnemen, zeker voor mannen met erectieproblemen. Maar ik kan e voorstellen, dat ze dat ook voor vrouwen doen. Watis er immers geiler dan samen riskante beleggingen uit te zoeken?
“Zeg eens iets geils tegen me?”
“Schat, deze beleggingen zijn zo riskant, daar kunnen we failliet aan gaan.”
“Owhaa, ik kom!”

Reageer
gravatar

@Kees22: Dat verklaart, waarom die mannen op de Beursvloer, die zo opgewonden lopen te gesticuleren, immer van die eveneens opwindende, gekleurde jasjes dragen. Het zijn ‘bronsttijd-jasjes’! Zo ziet men maar weer: van een fikse crisis is nog nimmer iemand slechter geworden!

Reageer
gravatar

Dus in plaats van via internet viagra te kopen, kan ik beter aandelen via de Rabobank kopen? Of beter nog: een lening sluiten bij Icesave?
Dan kan ik nog geld toe krijgen bij een lekker potje rommelen!

Reageer