Verwarde man aangetroffen in Almere

'Sint Nicolaas' in voorlopige hechtenis genomen

Een verwarde Turkse man is aangetroffen in de stedelijke kern van Almere. Volgens een politiereconstructie verblijft de man hier al sinds 15 november en heeft hij geen vaste woon- of verblijfplaats. Het lijkt erop dat hij in Almere is aangekomen met een gestolen stoomboot uit Spanje. De man zegt een katholieke heilige te zijn. Hij zou kadootjes uit willen delen aan de Nederlandse kinderen. Inmiddels is hij in voorlopige hechtenis genomen. De AIVD onderzoekt de zaak.

De raadselachtige immigrant noemt zichzelf ‘Sint Nicolaas’ en is van verre herkenbaar aan een onverzorgde witte baard. Naast landloperij, diefstal en oplichting wordt hij ook verdacht van deelname aan een criminele organisatie. Bij zijn arrestatie werd ‘Nicolaas’ omringd door een groot aantal handlangers. Deze hadden een getinte huidskleur en werden door hem aangesproken als ‘zwarte pieten’. De politie heeft een van hen in de (grote, witte) kraag weten te vatten. Hij beweert ‘Wegwijspiet’ te heten en beroept zich verder op zijn zwijgrecht.

Beide verdachten zijn overgedragen aan de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. Nederland staat op scherp, na de waarschuwingen van landelijk terrorismecoördinator Tjibbe Joustra eerder deze week. ‘Nicolaas’ heeft ‘een grote verrassing’ aangekondigd in het weekeinde van 5 december. “De brave Nederlanders hoeven zich geen zorgen te maken. Maar wie stout is, krijgt de roe!” zou hij gezegd hebben. De AIVD probeert er nu achter te komen wat met deze gecodeerde boodschap wordt bedoeld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

geef hem geen uikering hij heeft geld zat

Reageer
gravatar

En dan hebben ze het niet eens over die menssmokkel in jute zakken.

Reageer
gravatar

Hard Leers? Je weet toch hoe die man omgaat met kleine kinderen? Die stuurt kinderen het land uit. Misschien is deze man wel naar Nederland gekomen om deze Leers een pak rammel te geven met de roe. Leers is stout en niet goed voor kinderen. Ik denk dat bij al die pakjes wel een exemplaar voor deze man zit, eentje met onbekende inhoud en op afstand te bedienen. Ik zou eerst willen afwachten wat de intenties zijn van deze boot-dief (als hij dat al is) en wat zij werkelijke (rode) dekmantel is. Ik heb hem op TV gezien en hij kwam niet onaardig over.

gravatar

Dit zijn aliens!
De MSM verwijzgen dit en stoppen het in de doofpot onder de dekmantel SINTERKLAAS. Let maar eens op: op 5 en 6 december zijn er ineens veel meer chemtrails!!!!!!

NIBURU WEET ER VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer
gravatar

@ Kuif. Waarom niet naar Turkije? Als je ze alleen maar richting Turkije uitzet, maken ze direct over de Duitse grens weer rechtsomkeer. (Of is het linksomkeer in PVV-termen?)

Reageer
gravatar

Kijk, dat vind ik dan weer een kortzichtige oplossing. Want:
1) de bende boeven is nog niet veroordeeld en in principe nog onschuldig. (Ik zou ze afraden zich voor te doen als onschuldige lammetjes, want het is binnenkort offerfeest!)
2) als ze wel schuldig zijn, kan er wellicht meer informatie uit ze geperst worden. Men zou bijvoorbeeld kunnen dreigen om hen te voeren met die zogenaamde snoepjes waar ze mee strooien. Of met in de zak stoppen en naar een vreemd land, bijvoorbeeld Spanje, af te voeren. Of ze eens flink af te ranselen met een bos takken. Of ze in de schoorsteen van een huis met open haard neer te laten. Of ….. even het schuim uit een mondhoek vegen …

Reageer
gravatar

Ach, is het dat!
Wat een opluchting dat hij ingerekend is, uitgerekend vlak voor Sinterklaas. Hier in het dorp waren er opeens ook van die verdacht uitziende en zich vreemd gedragende donkere, om niet te zeggen zwarte mannetjes in rare kleren. En die strooiden met kleine, gekleurde dingen die wel op snoep leken, maar die we niet vertrouwden. En dan liepen ze ook nog met geheimzinnige zakken rond.
Wij zijn natuurlijk politiek correct en wilden niemand vals beschuldigen, maar al die duistere activiteiten en het geklop aan de deur en getik op het raam baarde ons toch wel zorgen.
En dan die rare vent erbij, in een jurk, die aanwijzingen gaf met een grote stok met een krul.

Een pak van ons hart, dat ze nu opgerold zijn. Ik zal gelijk Krelis van hiernaast vertellen, dat hij rustig kan gaan slapen.

Reageer