Herinrichting koelkast voor ‘lokbreezers’ zware bevalling

Liefde is een werkwoord

Ben Elker (31) is data-analist te Bilthoven en tot dusverre onfortuinlijk in de liefde. Na op datingsites regelmatig afgewezen te zijn, richt Ben zich nu op een makkelijkere doelgroep: de breezerslet. Hij sloeg een gevarieerd assortiment van het populaire drankje in. Bij het inrichten van de koelkast deden zich echter complicaties voor.

Om een eventuele misser te voorkomen haalde Ben alle negen smaken in huis. Peach, Watermelon, Limon, Lime, Orange, Citrus, Cranberry, Grapefruit en Pineapple. Maar tot zijn afgrijzen pasten de flesjes niet in zijn kleine koelkast (de Bosch krt75). “Ik probeerde in eerste instantie een plankje te verlagen om ruimte te maken. Daarbij dreigde de boerenkool echter in de verdrukking te komen”, zei Ben. Uiteindelijk moest hij de hele koelkast leeghalen en herinrichten. Hierbij ontdekte hij veel verschillende sauzen, door de jaren heen verzameld. Vele waren reeds over datum, wat gelukkig enige ruimte creërde.

Een innovatie was het bovenop elkaar plaatsen van de vijf aanwezige kazen, linksachter op de middelste plank. Maar de overgebleven sauzen namen nog te veel ruimte in. Een tweede selectieronde bleek onvermijdelijk. “De liefde is hard, keihard. Zo heb ik mijn omelet van afgelopen woensdag moeten opeten om de perzikbreezer te kunnen plaatsen,” zei Ben.

De herinrichting nam een goed deel van Bens zaterdagmiddag in beslag. Inmiddels staan alle breezers keurig in de koelkast. En na een kort schoonheidsslaapje is Ben nu klaar om de zo felbegeerde Breezersletjes te ontvangen. “Liefde is een werkwoord, zeggen ze altijd. En ik heb mijn beste beentje voor gezet,” concludeert Ben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Joh manheeertjûh Bennn
BEn Zulluhf al jaren een echte bReeZaH Sled.
En sul je UiT de dReum haAluh: het gaad om KwanTitijd niet KWaaliteid.
Duzzzz beter om meerrduhre 6pAqs in hUIzz te haaluhN dan se in CoolCast te zettûh

Reageer
gravatar

En toen belde de buurvrouw aan, die er eentje kwam lenen en vertrok juist met de perziksmaak.
10 minuten later belde haar potige vriend aan om de rest op te halen.

Maar Ben heeft dan wel weer ruimte in de koelkast!

gravatar

Uw mening telt, nu! Wat een prachtig stukje! De liefde is een werkwoord, inderdaad!

Reageer