Meer ontroerende portretten in De Reünie Revisited

"Anneke is in ieder geval nog steeds mooi van binnen!"

Het knotsgekke succes van het programma De Reünie, ook wel bekend als Klasgenoten, krijgt een vervolg. Vanaf volgende week zal het miljoenensucces na de reguliere uitzending gevolgd worden door een reünie van een klas die in de vroege jaren negentig al eens eerder herenigd is. Eindelijk kunnen we weer zien hoe het nu met ze gaat.

In De Reünie wordt een oude schoolklas gereünieerd. In De Reünie Revisited zien we hoe het jaren later met de herenigde schoolklas gaat. Volgende week zondag bezoekt presentator Rob Kamphues klas 3A 1966 uit Bommelerwaard, in 1992 herenigd en nu weer.

In de eerste uitzending zien we Rita Frinter (56). Ten tijde van de Reünie in 1992 werkte Rita met veel plezier voor een groot Nederlands warenhuis. Dat doet ze nog steeds, maar ze is wel zestien jaar dichter bij haar pensioen gekomen. Dat stemt haar nog vrolijker dan zij in ’92 al was. Hoewel het werk een beetje routine is geworden verheugt ze zich op het vele inpakken rond de feestdagen. Met de kinderen gaat het goed. De gezondheid van man Rob was even wat minder, maar de laatste tijd gaat ook dat steeds beter. Ze is echt op een leuke manier gewoon gebleven!

Jeffrey Bodonk (57) teerde in 1992 nog steeds op het succes van zijn hit Baby, you made me cry for love (1983), maar dat lijkt nu toch echt gedaan. Na de Reünie in 1992 trok de verkoop van zijn laatste album For good people in bad times een beetje aan, maar zette niet door. Vorig jaar verkocht hij zijn villa en ging hij in de WIK. Minder glitter en glamour dus, maar Jeffrey voelt zich voor het eerst erkend als kunstenaar. Hij is nu pas echt gelukkig!

Anneke was de stoot van de klas, maar in 1992 eigenlijk al niet meer. Daar had zij tijdens de eerste Reünie zichtbaar problemen mee. In 2008 is het er qua erkenning niet beter op geworden. Wel heeft ze zichzelf beter leren kennen dankzij haar zoektocht naar het spirituele leven. Volgens Anneke is er meer tussen hemel en aarde en zijn er meer energieën dan de meeste mensen zich realiseren. Ze is zeer actief bij paranormaal-spiritueel-Hyves. Anneke is in ieder geval nog steeds mooi van binnen!

Verder zien we natuurlijk meer ontroerende portretten. Grijze muis Robert is opvallend genoeg succesvol terechtgekomen, Friso is nog steeds een beetje raar en Liesbeth heeft na een moeilijk periode zichzelf weer gevonden. Kijken dus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben ook erg benieuwd naar de reunie van de deelnemers aan de documentaire Mussert van Paul Verhoeven.

Reageer
gravatar

En niet te vergeten: hoe is het de toenmalige winnaars van De Gouden Stuiver vergaan? Zijn zij, in het kader van de kredietcrisis, nogmaals door Ria Breemer benaderd om Tjeenk Wellink & Bos te helpen deze Crisis mbv hun Gouden Stuiver te bezweren? Of hadden zij het Kleinood reedsch lang geleden over d’één, dan wel d’andere balk gedrapeerd< dan wel gedeponeerd? (Ook in deze geldt: wie HET weet, mag “HET!” zeggen. Wat ik mij brom!)

Reageer
gravatar

Mijn nieuwsgierigheid gaat eigenlijk uit naar het hondje Trudy van Theo en Thea. Wat zou van haar geworden zijn? Is zij nog? Is zij thans een verouderde Jack Russel met grijze snorharen, manke poten en troebele ogen? Of vervult zij haar waakplicht over de eveneens onvolprezen Arjan Ederveen nog immer met verve? Wie HET weet mag ‘HET’ zeggen!

Reageer
gravatar

Ik zou de jeugdige deelnemertjes aan het programma Geef Nooit Op! (van de onvolprezen Peter Jan Rens) wel eens terug willen zien. Wie van hen hebben het uiteindelijk, ondanks alle aansporingen van de manische Rens, toch maar opgegeven? Geen carrière als balletdanseres, maar een roemloos baantje als accountantrice? Wat werd van de autocoureur in spé, die toch beter op zijn plaats bleek als kassamedewerker?

Reageer
gravatar

Op diezelfde leest geschoeid, ben ik al tijden enorm benieuwd, hoe de BIJNA winnaars van 1 van de 8 het er vandaag de dag zouden vanaf brengen. Zouden zij het nu wel tot de prijzenband weten te brengen/ Zou het helpen, dat wellicht niet meer Mies Bouman, maar een andere presentator ze zenuw-slopend-op-het-gemak-stelt? Een serie 1 van de 8, met kandidaten, die het toentertijd net niet gehaald hadden, zou het nu toch helemaal moeten zijn!!!

Reageer
gravatar

Ach, de klas van Rita en Jeffrey, als fan van het eerste uur was dit altijd al een van mijn meest favoriete uitzendingen. Hulde aan de redactie dat ze juist met dees de ‘revisited’-reeks starten. Ik ga kijken, te meer om te zien hoe het toch is afgelopen met de schildpaddenverzameling van Ruud. In 1992 werd er tenminste nog goeie televisie gemaakt.

Reageer