Meer ontroerende portretten in De Reünie Revisited

"Anneke is in ieder geval nog steeds mooi van binnen!"

Het knotsgekke succes van het programma De Reünie, ook wel bekend als Klasgenoten, krijgt een vervolg. Vanaf volgende week zal het miljoenensucces na de reguliere uitzending gevolgd worden door een r
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben ook erg benieuwd naar de reunie van de deelnemers aan de documentaire Mussert van Paul Verhoeven.

Reageer
gravatar

En niet te vergeten: hoe is het de toenmalige winnaars van De Gouden Stuiver vergaan? Zijn zij, in het kader van de kredietcrisis, nogmaals door Ria Breemer benaderd om Tjeenk Wellink & Bos te helpen deze Crisis mbv hun Gouden Stuiver te bezweren? Of hadden zij het Kleinood reedsch lang geleden over d’één, dan wel d’andere balk gedrapeerd< dan wel gedeponeerd? (Ook in deze geldt: wie HET weet, mag “HET!” zeggen. Wat ik mij brom!)

Reageer
gravatar

Mijn nieuwsgierigheid gaat eigenlijk uit naar het hondje Trudy van Theo en Thea. Wat zou van haar geworden zijn? Is zij nog? Is zij thans een verouderde Jack Russel met grijze snorharen, manke poten en troebele ogen? Of vervult zij haar waakplicht over de eveneens onvolprezen Arjan Ederveen nog immer met verve? Wie HET weet mag ‘HET’ zeggen!

Reageer
gravatar

Ik zou de jeugdige deelnemertjes aan het programma Geef Nooit Op! (van de onvolprezen Peter Jan Rens) wel eens terug willen zien. Wie van hen hebben het uiteindelijk, ondanks alle aansporingen van de manische Rens, toch maar opgegeven? Geen carrière als balletdanseres, maar een roemloos baantje als accountantrice? Wat werd van de autocoureur in spé, die toch beter op zijn plaats bleek als kassamedewerker?

Reageer
gravatar

Op diezelfde leest geschoeid, ben ik al tijden enorm benieuwd, hoe de BIJNA winnaars van 1 van de 8 het er vandaag de dag zouden vanaf brengen. Zouden zij het nu wel tot de prijzenband weten te brengen/ Zou het helpen, dat wellicht niet meer Mies Bouman, maar een andere presentator ze zenuw-slopend-op-het-gemak-stelt? Een serie 1 van de 8, met kandidaten, die het toentertijd net niet gehaald hadden, zou het nu toch helemaal moeten zijn!!!

Reageer
gravatar

Ach, de klas van Rita en Jeffrey, als fan van het eerste uur was dit altijd al een van mijn meest favoriete uitzendingen. Hulde aan de redactie dat ze juist met dees de ‘revisited’-reeks starten. Ik ga kijken, te meer om te zien hoe het toch is afgelopen met de schildpaddenverzameling van Ruud. In 1992 werd er tenminste nog goeie televisie gemaakt.

Reageer