Wilders: “Allochtoonloze zondag doorslaand succes”

Initiatief brengt ‘rust en ruimte’ in binnenstad

PVV-frontman Geert Wilders verklaarde vandaag de eerste Nationale Allochtoonloze Zondag tot een daverend succes. De binnenstad van de vier grote steden werd tussen 10 uur ‘s ochtends en 17:00 uur ‘s middags afgesloten voor alle vormen van allochtonen. Voor zogeheten ‘bestemmingsverkeer’ (allochtonen die in de binnensteden werken) werd uitzonderingen gemaakt. Aan deze groep werd middels een flyer doel en uitvoering van de actie toegelicht en het verzoek gedaan de binnensteden te mijden.

Wilders, die de dag voornamelijk doorbracht in een zonovergoten Julianapark in Utrecht, sprak van een verademing. “Je merkt ineens wat we zijn gaan missen de afgelopen jaren: de stad ruikt frisser, oogt frisser, het is een plek waar de mensen weer willen zijn.” De politicus, die enkele maanden geleden nog pleitte voor verplichte invoering van de Allochtoonloze Zondag, moest helaas genoegen nemen met deze, op vrijwillige basis georganiseerde actie. Wilders verwacht echter dat het idee de komende jaren aan populariteit zal winnen. “Ik heb vandaag allerlei mensen te gast gehad uit andere steden, die nu ook voorstellen gaan doen. Voor één dag weer terug naar het Nederland dat zij uit hun jeugd kennen: rustige straten, ruimte voor kinderen om te spelen en overal fatsoenlijk sprekende Nederlanders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom wordt de case Wilders niet bij de wortel aangepakt?
Opsluiten in een psychiatrische instelling.
Bij Hitler heeft men ook staan kijken en lachen.
Enstige decorum verlies kan alleen maar verder degenereren.

Reageer
gravatar

Het zijn geen allochtonen het zijn autochtonen want ook zij hebben een Nederlandse pasoort. Het moet een keer afgelopen zijn met generaliseren.

yenko

Reageer
gravatar

ik snap deze onzin werkelijk niet meer… laat wilders en zijn aanhang lekker roepen en schreeuwen wat ze willen. Dat doen ze al een aantal jaar. Hebben ze er werkelijk iets mee bereikt? NEE NEE NEE. Dus laat wilders en zijn aanhang lekker stikken in hun frustraties, heb er werkelijk geen woorden voor. Het laat me koud. Lig der niet wakker van. Dat zouden meerdere moeten doen. Nu ligt half ned krom om wat wilders zegt en roept… Alleen maar meer ellende….

Wilders zak in de stront. Je bent zelf een allochtoon met een moeder die zelf uit Indonesië komt. Dus als er iemand moet vertrekken bezig dan bij jezelf. Opgeruimd staat netjes walgelijk mens dat je bent.

Reageer
gravatar

ADOEH! Waarom krijgt Nederland de Allerdomste allochtonen ter wereld? En waarom gaan ze niet terug?

gravatar

Waarom druk maken maken over buitenlanders….? Terwijl we ons beter druk kunnen maken over het hele plaatje van de 2e kamer. Dat nederland naar de klote gaat is een feit maar dat heeft niks te maken met buitenlanders. En voor die mensen die een gat in de wet hebben gevonden en zo geld naar het buitenland weten te sluisen… goed bezig!! Ik probeer het al jaren. Zodat ik niet meer hoef te werken voor die duren autos en etentjes van die ratten die zich bestuurders van nederland noemen. Wat voor bestuurder van een land ben je als iedereen er zo maar met het geld van nederland er van door kan gaan? ( niet iedereen trouwens want mij is het nog niet gelukt hahaha). En ja ik vind het ook zwaar irritant dat er een moskee voor me deur staat met dat gejank uit een speaker. Maar ik vind die kerk klokken ook klote. Is geen herrie ook man. Vooral op zondag. Mijn mening: al dat gezeik van geloof is bullshit. Heeft iemand die fucking alah of god of jezus ooit gezien? De meeste mensen geloven niet in leven op een andere planeet of in geesten ofzo. Omdat ze het nog nooit gezien hebben. waarom dan wel geloven in een god die je nog nooit gezien hebt. Kortom al dat gezeik over geloof en marrokanen en zelfs die wilders… het is allemaal bullshit. Daar over strijden en ruzie veroorzaken is alleen maar een smoes om niet naar het gehelen plaatje te hoeven kijken.

Reageer
gravatar

@sam waren je uitspraken bedoeld om grappig te zijn? Het had grappig kunnen zijn als het in beter nederlands geschreven was

De meeste buitelanders die al een tijdje in nederland wonen, kunnen redelijk goed nederlands. Je hoeft niet expres taal en spellingsfouten te maken

gravatar

IK HOOP WILDERS KOMT IN DE MACHT
ZO GAAT NEDERLAND HELMAAL NAAR BINEDEN
ALCHTONEN ZEG DAT FUK WILDERS EN NOG ALL PARTIJ MET DIE PAKKET KABINET

Reageer
gravatar

Ik was in nogal dronken toestand en had wat geluld tegen een gekleurde Vlaming, …. Wat ik meer wilde zeggen is dat een blanke wijk niet automatisch schoon en … Als je wel ies zinnigs wil kunnen zeggen over allchtonen en MOSLIM

Reageer
gravatar

Als je het feest nog steeds als religieus en katholiek wilde zien, … De huidige politiek pakt de allchtonen-problematiek verkeert aan, dat moge duidelijk zijn. …. Mensen die tegen Zwarte Pieten en Sinterklaas zijn moeten met Pro-mubarak people zijn aan het vechten met anti-mubarak people! molotov cocktails

Reageer
gravatar

Strijd tegen islam blijft hoofddoel
Ja, Wilders heeft een importbruid. Ze is wel een importbruid die volledig geintegreerd is. Zolang er hier nog zoveel allchtonen rondlopen die WIL GRAAG JOU FUKKEN

Reageer
gravatar

Hierop spande PVV-leider Geert Wilders een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dit kort geding werd door Wilders verloren.
En weer heeft Geert Wilders half Nederland in de gordijnen gejaagd.

Reageer
gravatar

jamilla: “WILDERS OPROTOP MET JOU GRAP EN DOM…” Bestuur PVV zegt vertrouwen in Wilders op

Reageer
gravatar

jamilla: “WILDERS JIJ MAAG NIET NAAR TURKJE OP…” Bestuur PVV … jamilla: “WILDERS HOEVEEL HEB JIJ GELD BEZUINGD VANAF

Reageer
gravatar

weten hoeveel geld er nog op jouw rekening staat. Wanneer je 15 jaar bent krijgt je een EuroPas. Je kunt daarmee in heel Europa pinnen. Ook op deze pas zit WILDERS LEUGENAAR

Reageer
gravatar

weten hoeveel geld er nog op jouw rekening staat. Wanneer je 15 jaar bent krijgt je een EuroPas. Je kunt daarmee in heel Europa pinnen. Ook op deze pas zit naam WILDERS HOEVEEL STAAT OP JOU REKENING HAHAHAHA

Reageer
gravatar

Volgens Wilders staat het volledige bestuur achter de beslissing: “Wij spreken ….. Alphonse, doe er namens de partij ook de rekening voor jouw karwei en …. HOEVEEL WILDERS HEEFT GELD OP ZIJN REKENING STAAN .

Reageer
gravatar

Nederland wordt naar de klote geholpen en Geert Wilders met zijn PVV is de … blablabla, dom naïef

Reageer
gravatar

Geert Wilders is opgestapt als fractievoorzitter van de PVV. ….. DAT NEDERLANDS GEK MENSEN EN MORDINAREN EN MARTELAREN MENSEN … meschien nederlands dom kan onwikelen niet alleen maar naar stem bus .

Reageer
gravatar

Volgens Wilders houdt de premier mensen „straal voor de gek”. … „Het volk van Nederland beseft wat premier Rutte niet beseft: niemand …. volk maar lullen want zij zijn dom en ik is wijs en straks als het helemaal mis loopt

Reageer
gravatar

wilders euroloos hahahaha

Reageer
gravatar

Sorry, Dragonfly: ik ben dit jaar al een keer te 020 geweest. Het zou voor dat dorp teveel eer zijn, daar twee keer in één jaar te verschijnen. Volgend jaar ben ik graag van de partij!

Reageer
gravatar

Ook wellicht een leuk initiatief: de euro-loze koopzondag. Met zijn allen inkopen gaan doen in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat, met een zak vol kraaltjes en spiegeltjes.

Reageer
gravatar

Als wij het met z’n allen een beetje leuk willen houden
Moeten we de harmonie zoeken, en niet de boel zo opstoken.
We moeten het toch met z’n allen zien te redden.
Allemaal een vredig en verstandig nieuwjaar!

Reageer
gravatar

Jongen, die wilders denkt echt dat hij goed is ofzo, maar hij zaait alleen onrust tussen 2 groepen met zijn ubercoole kapseltje. Tss, allochtoonloze dag, hoe verzint-ie het. Zijn wijf komt tog ook uit het buitenland? Hij is echt hard op weg een tweede hitler te worden..

Reageer
gravatar

“Voor zogeheten ‘bestemmingsverkeer’ (allochtonen die in de binnensteden werken) werd uitzonderingen gemaakt. Aan deze groep werd middels een flyer doel en uitvoering van de actie toegelicht en het verzoek gedaan de binnensteden te mijden.”

VEEG MIJ MAAR OP MELLOSOVICH! hilarisch

Reageer
gravatar

He busshowfeur, in Gouda (Oosterwei) hebben ze een connexxionvrije zondag en in Amsterdam een Ambulancevrije zondag. Dat zijn ook goede initiatieven hoor.

Reageer
gravatar

Drommelsch, nu joe het zegt: te 020 kent men de wekelijksche Overtomeloze zondag, die waart ik schier vergeten! Zo zie je maar wederom, men vergeet een enkele zondag en het jaar duurt wederom te kort. Althans, er zijn te weinig zondagen. Wellicht een idee voor de SGP, om ipv slechts één, twee zondagen per week te vieren, kunnen er misschien zelfs wat religieuze thama’s gevierd worden. En overigens ben ik van mening, dat Ederveen verwoest dient te worden!

Reageer
gravatar

Te Staphorst kent men iedere week een autochtoonloze zondag! Daar kikkert de Heere der Heerscharen nog eens van op! Wat ik gans Kanaan brom!

Reageer
gravatar

In beginsel heeft een jaar 52 zondagen. 1 daarvan is de autovrije zondag, een 2e is de allochtoonvrije zondag. Besteld zijn de eierwekkerloze zondag, de zeepvrije zondag, de Miss Luckt-vrijen zondag, de regenvrije zondag, alsmede de ijsvrije zondag.Vaderdag en Moederdag, alsmeede 1e Paasdag en 1e Pinksterdag zijn ook immer zondagen, waardoor er nog slechts 41 over zijn. 3 weken vakantie per jaar is voor een ieder weg gelegd, zijn het er nog 38. 16 uitkater-zondagen lijkt mij na een veelvoud aan beest-zaterdagen niet te veel gevraagd, zodat nog slechts 16 zondagen per jaar resteren. De zondagsrust moest ook nog ergens gerespcteerd worden. Hoe moet dat met nog meer thematische zondagen???

Reageer
gravatar

Ik vind allogtonendag niet erg, weet je. Ik gun autogtonen voor een dag vijlig voelen. Maar voor allogtonen die niets doen is niet leuk als crimineel gezien. Daarom ook allogtonendag. Gun ons een dag niet als crimineel gezien!

Reageer
gravatar

[quote]Hoe heeft het tot zover kunnen komen?[/quote]
You [laten we het beschaafd houden, red.], je snapt het nog steeds niet he, hoe duur zijn die oogkleppen ga eens in A’dam West wonen sukkeltje…
Wilders is da bomb!!!one1!!

Reageer
gravatar

blijf goed luisteren naar wilders. ik hoop dat meer nederlanders hem volgen, maar dan in alles. en dat ze maar allemaal rondlopen met een blonde kop, de ultieme arier (voor het geval sommige van die bekrompen figuren nog niet wisten waarom wilders blond was). en wat iemand al zei, hitler was erg, maar niet zo achterbaks als de gemiddelde nederlander nu. terwijl ze dezelfde ideen hebben….

Reageer
gravatar

Kunnen we niet een humorlozemensenvrije zondag invoeren? Dat lijkt me ook een verademing.

Reageer
gravatar

Ik vind het wel grappig allemaal. Kan er eigenlijk best om lachen 🙂

Reageer
gravatar

Na het lezen van dit artikel schaam ik mij om met de Nederlandse nationaliteit te worden geassocieerd. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam met Nederlandse ouders, maar op deze manier zakt mijn vaderlandsliefde totop een ontoelaatbaar dieptepunt, als dit de komende jaren aan succes gaat winnen. Als dit idee tot succes aanwakkert binnen de Nederlandse samenleving dan distantieer ik mij van verre van alles wat hiermee heeft te maken. Ik vind het ontoelaatbaar respectloos en fascistische trekjes hebben. Hoe heeft het tot zover kunnen komen?

Reageer
gravatar

haha , dit is wel grappig eerst roepen jullie gastarbeiders naar Nl om jullie vieze klusjes te klaren .En nu ze er genestelt zijn en hun huisjes hebben gevonden willen jullie ze weer er uit gooi haha stelletje achterbakje kwakzalvers, schaam jullie dan niet, zo genaamd alles doen om wereld vrede en human rights en shit , maar wat blijkt jullie nederlanders zijn grootste nazi’s hitler was erg maar jullie zijn nog erger en viezer alles god voor vrede zolang jullie zakken maar gevult worden met papier , ach kom op man doe jullie ogen open en wordt wakker!!!!!!! jullie westerse mense voelen jullie te hoog als of jullie allemaal eerste rangs mensen zijn kom op man stap uit die droom en begin de realiteit ze zien. owh en ik ben een nederlandse buiten lander die uit nederland is vanwage jullie bullshit daarzo stelletje idiooten.

Reageer
gravatar

Beste Pako wie is jullie?Wij hebben helemaal niks naar Nederland gehaald onder het mom dat wij te lui waren zijn ze door de Pvda naar binnen getrokken omdat ze goedkopere krachten waren en omdat dat zogenaamd goed was voor de economie allemaal linkse propaganda,en vergelijk ons aub niet met Hitler wil je?Enne de realiteit is dat de regering gewoon scheit aan ons heeft en ons al jarenlang voorliegt en de binnenkomende buitenlanders ook btw,door ze koeien met gouden horens te beloven terwijl ons land gewoon naar de kloten aan het gaan is.Haal maar binnen allemaal of ze nou iets toevoegen of alleen maar komen profiteren van de weelde die onze voorvaderen hebben opgebouwd.Realiteit is we zijn de droom uit Pako we zijn juist nu wakker.Er is geen land te wereld die zich zo laat besodemieteren en laat oplichten als Nederland.Even heen naar Nederland vanaf Bulgarijen om even wat toeslagen aan te vragen,terwijl wij worden uitgeknepen.En dan vind jij het gek dat we het zat zijn.Onze ouderen liggen dagen lang in d’r eigen stront terwijl vluchtelingen klagen dat ze geen Arabische zender hebben zodat ze de haatcampagne tegen het westen niet kunnen blijven volgen.Nee Pako onze ogen zijn open.Dus voordat je met zo’n bulshit reactie komt zorg dan dat je de feiten op een rij heb.

gravatar

Helemaal mee eens ik ben zelf Nederlander maar schaam me voor mijn eigen volk echt gadverdamme voor Wilders en de mensen die in zijn kont zitten. (De helft van dit forum)

gravatar

Iedere naamsovereenkomst tussen mij en reaguurder 2 berust op puur toeval. En op verassend gelijkgestemde ouders/verzorgers.

Reageer
gravatar

– Voorafgaande noot van de redactie: hoezeer we cryptofascisme ook waarderen, onderstaande reactie had enige aanpassingen nodig. –

Goed idee man !!! en laten we dan nog een paar dingen invoeren (…) ik ben geen rechtse rakker integendeel, (…) en nee ik ben geen nutteloze werkeloze nazi of fasist, (…) ik schaam mij bijna om tezeggen dat ik een echte nederlander ben,

Reageer