Bin Laden bijna gepakt voor ‘gates of hell’

Met Palin genoeg ervaring in het 'Midden-Oosten van VS'

De zoektocht naar Osama Bin Laden lijkt eindelijk zijn conclusie te gaan vinden. John McCain heeft aangekondigd Osama Bin Laden “indien nodig tot de poorten van de hel” te zullen volgen. De jacht lijkt geopend, zeker nu een flink deel van de Amerikanen heeft aangegeven dit een goed idee te vinden. In het interview liet McCain tevens weten dat niemand zomaar duizenden onschuldige Amerikanen mag doden en dat het kwaad verslagen moet worden. Met de specifieke ervaring van Sarah Palin lijkt dit helse karwei een Republikeinse routineklus te worden.

Naast McCains indrukwekkende militaire staat van dienst kent de campagne van de daadkrachtige veteraan met de toevoeging van Sarah Palin een ervaringsdeskundige uit Alaska, ook wel bekend als het ‘Midden-Oosten van de Verenigde Staten’. Deze omschrijving is volgens de zittende president George W. Bush niet alleen een verwijzing naar de geografische ligging van de staat, maar is ook zichtbaar in de vergelijkbare economische opbouw, het opleidingsniveau van de gemiddelde inwoner en het onherbergzame landschap. “Een landschap waarin Palin haar weg weet en tot het uiterste zal gaan om haar doel te bereiken. Als het moet schiet ze wel meer dan rendieren”, aldus Bush.

Sarah Palin denkt, dankzij haar ervaring in ongecultiveerd Alaska, de poorten van de hel zonder moeite te kunnen vinden. Naar eigen zeggen was zij in het verleden al meerder malen in de buurt, maar kon de verleiding steeds weerstaan. Nu is het volgens Palin echter hoog tijd terug te keren om het recht te laten zegevieren. “Die Bin Laden is compleet immoreel. Hij heeft kinderen verwekt bij een minderjarige vrouw”, aldus de potentiële vice-president.

De uitspraken van McCain en Palin zijn wisselend ontvangen in het dunbevolkte Alaska. Zo blijkt uit een enquête onder alle inwoners van de staat dat een meerderheid de daadkracht toejuicht en het bovendien ook ‘hoog tijd’ vindt dat iemand Bin Laden eens tot de orde roept. Een aanzienlijke groep zegt daarentegen te denken dat ‘Bin Laden helemaal niet in Alaska zit’ of geeft aan sowieso niet op McCain te stemmen, omdat ze zich van oudsher meer aangetrokken voelen tot de moslim-roots van Barack Obama. De lokale middenstand is echter onverdeeld positief en geniet van de met de dag toenemende aandacht voor de ooit vergeten staat. Zo verbouwt de Inuit-ondernemer Natar Ulayuruluk zijn befaamde attractiepark Nanookland om tot het Palin Boot Camp trainingskamp en gaat de ‘bridge to nowhere’ nu toch gebouwd worden. Deze zal worden geopend door Bin Laden over de rand te jagen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Osama is allang dood sinds december 2001.
Vermoord door sheik kahlied mohammed.
Mevr Bhutto verklaarde dat voodat ze werd vemoord op BBC.
Alleen BBC knipte dat stuk er uit.

Cain en Obama zijn zionaanhangers en dienen voor aipac.
Zonder apaic word je geen president.
De VS is een facade met muppets en marionetten,in dienst van zionisten.

Reageer
gravatar

Jullie moeten dat boek False Flag lezen dan vallen de schellen wel van jullie verblinde ogen. Osama Bin laden is reeds lang dood, maar wordt nog steeds- in de figuurlijke zin- in leven gehouden door de VS. Wapens en politiek(republiekeinen) moeten immers verkocht worden. Bush, Rice en de rest zijn gemanipuleerde marionetten van de tweede onzichtbare reg. in de vs. (fab. wapens, olie, joodse lobby, Rumsveld etc. Het is een smerig eigenbelang spel dat over de hoofden van het argeloos dom Amerikaanse volk wordt gespeeld. En de rest van de wereldbevolking droomt een misleidende droom…een verstikkende droom waaruit ze nooit zullen ontwaken. R.

Reageer
gravatar

Waarom heeft Osama B. zich eigenlijk geen kandidaat gesteld, om president van de VS te worden? Die paar handtekeningen en de benodigde campagne-miljoenen om het presidentschap te kopen vormen voor hem toch geen beletsel?

Reageer
gravatar

Mocht Osama Bin Laden nog bestaan, en je wilt hem pakken, lees verder :).
Vind een betere versie van NASA “gait analysis” uit en lokaliseer die hond via satelliet.
De middelen zijn er, nu de inzet nog.

Ma goed, mensen met ‘common sense’ weten de waarheid over 9/11 en alles derop en deraan.

Reageer
gravatar

Wordt vast een vrituele zoektocht zonder resultaat. Met een populistisch -zieltjeswinnend- doel.. Want “Change” hielp toch ook?

Reageer