Groots Onthaal Balkenende

Recorddrukte verwacht op Schiphol

Premier Balkenende wacht een groots onthaal bij terugkomst van de Olympische Spelen in Peking. In de wandelgangen van de Spelen zette de staatsman zich in voor de mensenrechten in China en de positie van het binnengevallen Georgië. Dit deed hij temidden van een recordaantal staatshoofden en regeringsleiders. Er wordt dan ook een recorddrukte verwacht bij zijn aankomst op Schiphol. Het CDA heeft gevraagd om politiebegeleiding om de uitzinnige fans in bedwang te houden.

Balkenende is drie dagen in Peking voor de Olympische Spelen. Hij stelde vandaag de persvrijheid, de rechten van minderheden en de situatie in Tibet aan de orde. “Dat heb ik voorheen gedaan, vandaag ook en dat zal ik blijven doen” sprak een vastberaden minister-president na een kort onderhoud met premier Wen Jiabao. Eerder viel Balkenende al op toen hij premier Poetin aansprak op de Russische invasie van Georgië. CDA-woordvoerders spreken van een ‘geslaagd staaltje diplomatie van een wereldleider van formaat’. Volgens hen heeft Balkenendes ferme optreden geleid tot de terugtrekking van de Russische troepen uit Georgië en een steeds democratischer China.

De manier waarop Balkenende de rest van de wereld op zijn verantwoordelijkheden wijst, spreekt aan. Met een populariteit van 99% is Balkenende “waarlijk de grootste naoorlogse politicus” aldus volkspeiler Maurice de Hond. Het CDA voorziet hectische taferelen op Schiphol. “Balkenende heeft met zijn vooruitstrevende gesprekken aangetoond dat Nederland meespeelt in de wereld. Niet alleen CDA-stemmers zullen trots zijn op de premier, maar zijn keuzes spreken ook het electoraat aan van PVV en Trots Op Nederland.” De Hond beaamt dit: “Het is in Nederland moeilijk om het iedereen naar de zin te maken. Maar Balkenendes nieuwe rol als internationale mensenrechtenridder doet het heel goed bij de gemiddelde Nederlander.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk artikel!
Prima dat Tjerk onze premier even voor gek zet. Dat hadden degenen die hierboven gereageerd hadden nog niet door!

Balkenende is een eng hypocriet mannetje en het schoothondje van de USA!

Reageer
gravatar

Natuurlijk is dit niet waar..gewoon een grapje..als je zo verguist ben..als Balkenende..dan kan het weer echt niet zo gauw omslaan hoor.

Reageer
gravatar

Deze man moet het gevang in ! Het is zijn schuld dat Marianne Vos bij de wegwedstrijd in Beijing heeft verloren.
Ten eerste vergeet hij de jacks af te geven die hij meegekregen had, omdat hij ten tweede bovendien ook nog in de auto mee moest rijden waardoor een begeleider niet mee kon.
En dacht U nu werkelijk dat HIJ bewerkstelligd had dat de Russen zich terugtrekken uit Georgie ? Kom nu ….

Reageer
gravatar

Wat een eng mannetje. Autistisch in gedrag en denken, leugenaar over Irak om Bush te helpen, Chinezen beleren over mensenrechten terwijl hij de rechten hier beetje bij beetje kapot maakt, Bilderberger-lid, en dan nog een warm onthaal krijgen ook? Nee, dit is een publiciteitsstunt! Hij heeft vast een paar basisscholen oplaten trommelen om zich in Nederland te laten begroeten. En de kontenkussers krijgen koffie en gebak 😉

Ps. de kinderen krijgen een vlaggetje.

Reageer
gravatar

Blanken vla, deze man autistisch gedrag en denken toekennen zou eenbelediging zijn voor echte autisten! Hij mist de genialiteit om hem zo te benoemen! Einstein mozart bill gates! Verdienen de titel. Deze , man mist iedere schijn van genialiteit! En originaliteit! En nog wat meer!

gravatar

… ‘geslaagd staaltje diplomatie van een wereldleider van formaat’…

Schitterend… hilarisch!!!

‘Er wordt dan ook een recorddrukte verwacht bij zijn aankomst op Schiphol.’

Dat zijn allemaal emigranten net als ik! Waar heb ik mijn gechipte paspoort nou toch gelaten?

Reageer
gravatar

Deze man verdient slechts een zeer klein onthaal op een heel klein provinciaals vliegveldje.

Reageer
gravatar

Tja, hij heeft zo’n zachte nerd uitstraling he, komt niet zo bedreigend over ook al zegt hij rake dingen. Dan denk je ach, laten we er eens over nadenken. En blijkt het niet eens zo slecht zijn. ik ben blij verrast dat hij wat durft te zeggen, verder vind ik het echt een allemans vriend.

Reageer