Dag Steam Blaster, Table Mate, Abtronic en Bio Stabiel

Maar Speld.nl maakt het beste van ondergang Tel Sell

Tel Sell is failliet. Vervelend, maar laten we van de nood een deugd maken, dachten we bij speld.nl en stuurden het gezonken schip een email. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief en misschien wacht je een prachtige verrassing.

Amsterdam, 10 januari 2008

Ter attentie van de afdeling promotie en publiciteit.

Geachte Tel Sell-medewerker,

Ten eerste wil ik mijn spijt betuigen met het ter ziele gaan van uw onderneming, ik zie u wel degelijk als pionier in een ondergewaardeerde tak van de detailhandel. Ten tweede spijt het mij dat ik u moet contacteren via email, een bedrijf dat de titel Tel Sell draagt verdient het om op persoonlijkere voet mee te communiceren dan via de elektronische brievenbus. Helaas dwingen de omstandigheden mij tot deze optie. Maar nu ter zake.

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik niet al uw producten hoog heb zitten. Toegegeven, u debuteerde sterk met Quick ’n Brite, mijn titanium messenset snijdt nog steeds en dat spul dat gescheurde leren banken dichtsmeert is een wondermiddel. Maar even tussen u en mij: de spotjes waren beter dan de resultaten.

Slechts één product heeft mijn cynisme in verlegenheid gebracht. Dat is natuurlijk de Table Mate. De enige tafel die je in maar liefst achttien standen kan zetten, uitstekend onder bed of bank past en het dineren voor de televisie en op de camping zoveel comfortabeler en praktischer maakt. Het is mij dan ook een doorn in oog dat u nu waarschijnlijk een lading handige eenpersoonstafels in het magazijn heeft staan. Daarom wil ik u graag een voorstel doen. Zou ik u mogen verlossen van deze balast? Ik zou daar graag een symbolisch bedrag tegenover stellen en kom ze persoonlijk ophalen in Almere, of misschien kunnen we elkaar halverwege treffen? De hoge verzendkosten hebben mij namelijk menigmaal doen twijfelen over mijn aankopen. Wellicht ook een aandachtpunt bij eventuele reflectie of een nabeschouwing als het schip eenmaal gezonken is.

table mate

De tafelvriendjes zijn natuurlijk niet alleen voor mijzelf. Mocht u er genoeg beschikbaar stellen dan wilde ik ze aanbieden aan alle nieuwe abonnees van de Speld nieuwsbrief. Een handzame email waarin het belangrijkste nieuws van Speld.nl naar de liefhebber wordt verzonden. Met uw bijdrage helpt u deze nieuwsgierigen aan een handige tafel om de laptop op te zetten en op alle mogelijke plekken in alle denkbare standen Speld.nl te bezoeken. En u heeft weer een fijn leeg magazijn. Dan kunnen die etters van de belastingdienst u deze prachtige collectie in ieder geval niet meer ontnemen.

Ik hoop snel iets van u te vernemen,

Vriendelijke groeten,

Aster Willems


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *