Shutterstock / GaudiLab

Shutterstock / GaudiLab

BN’er gaat kinderboek schrijven

'Iets met een dier'

Er komt een te gek nieuw kinderboek aan. Dat werd vandaag gemeld op de Instagram van een BN'er, vermoedelijk iemand die ooit in GTST speelde, of ooit eens meedeed aan Expeditie Robinson of Wie Is de Mol, dat stond er niet bij. Het kinderboek zal gaan over een dier, zo lichtte de BN'er alvast een tipje van de sluier op.

"Het dier, dat kan een kat of een hond zijn of misschien wel iets heel anders, pin me er niet op vast want dat verstoort het schrijfproces, dat dier dus, dat gaat een avontuur beleven van heb ik jou daar, dat kan ik je alvast vertellen", zo laat de BN'er enthousiast weten. "Het wordt een te gek avontuur dat perfect aansluit op de beleveniswereld van kinderen tussen drie en twaalf. Maar voor ouders is het ook leuk. En dat dier krijgt te maken met een aantal uitdagingen, maar aan het eind leert hij dat je gewoon mag zijn wie je bent. Dat is juist nu een hele belangrijke boodschap."

Dat de BN'er geen ervaring heeft als schrijver, hoeft geen probleem te zijn, zo vindt de BN'er: "Ik heb misschien geen naam als schrijver, maar wel een bekende naam, dat zal mensen aanspreken. En ik vond Nederlands vroeger een leuk vak en hoor ook veel in mijn omgeving dat ik goed ben met kinderen. Dus eigenlijk is de vraag hier vooral waarom ik niet al veel eerder kinderboekenschrijver ben geworden. Veel mensen om me heen hebben ook een kinderboek geschreven, dus zo moeilijk zal het niet zijn."

Het kinderboek wordt ergens begin volgend jaar in de boekhandels verwacht: "Eerst nog schrijven natuurlijk, maar het grootste werk, namelijk beslissen dat ik het ga doén, is al gedaan. Dus volgt de rest vanzelf", besluit de BN'er met een knipoog.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Komt de Grote Grijpstuiver er ook in voor? En Zilliam Bleak? En een van die broers die waar van💔 Toontje Lager die schrijfster zei dat die gast windmolens verkocht? En die tractorria die kan praten. Van horen zeggen dat zo’n AI chat gpt robot met altijd een foutje of 2 zichzelf heeft omgelegd. STUKZEVER en quasiloep ook niet te vergeten uiteraard in den Uiterwaardi. Have FUN! Wind in the Willows heb ik al. Over die Toad.

Reageer
gravatar

Dat BN’ers dom zijn is algemeen bekend, maar dit domme blondje is de overtreffende trap. Een boek “begin volgend jaar” in de winkels brengen betekent in feite dat je het beter meteen naar de Slegte kunt brengen. Boeken breng je in het najaar op de markt. Kinderboeken passen heel goed in de schoen. Ze doen het ook heel goed onder de Kerstboom.
Dat ze daarna veelal ongelezen in de papierbak verdwijnen doet daar niets aan af.

Reageer