Patrick gourmet twee keer per week. De 28-jarige single man uit Rotterdam vindt dat naar eigen zeggen ‘gewoon lekker’.
“Mijn vorige vriendin vond het maar niks. Zij hield van variatie, vond het te veel gedoe en wilde niet dat het huis er dag in dag uit naar stonk”, vertelt Patrick. “Dus dat heb ik uitgemaakt. Niemand houdt mij tegen.”
In de zomer gourmet Patrick buiten: “Heerlijk, biertje erbij en gaan. Mijn buren zijn dan allemaal aan het barbecueën. Daar heb ik de lol nooit van ingezien. Zó burgerlijk, grote stukken vlees.”
Patrick ergert zich eraan dat hij niet het hele jaar door gourmetpakketten kan kopen bij de supermarkt: “Alsof je alleen met kerst kunt gourmetten. Nu moet ik alsnog die kipfilet in stukjes snijden. Ik heb wel wat beters te doen: stokbrood snijden.”
Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.
Stokbrood kan je ook laten snijden bij de supermarkt.
Dus kan je je helemaal richten op het snijden van groenten, omdat je ook kipfilet kan kopen hihi,
Maar je kan ook wokgroenten kopen he? Misschien veel te burgerlijk allemaal…
Een single man met een gourmetSTEL vind ik zo maar raar!
Bij de Jumbo kun je gewoon je stokbrood laten snijden! In dit soort geintjes trappen we niet in Patrick. Je hebt tijd genoeg om de kipfilet te snijden!
Je kan bij de Jumbo ook in stukjes gesneden kipfilet halen, hoef je dat ook niet te snijden.
Aha! Omdat het lekker is.. Ja dat verhaal over gezelligheid daar trapt niemand in natuurlijk, maar wat is het dan wel, vraagt een mens zich af. Dank Speld, voor dit informatieve item! volgende weken een historische-psychologische docu over de compulsie tot Barbecueën?
Ik kook altijd in de keuken.
Best wel handig.
Gelijk heeft-ie.
Hebben we ook altijd gedaan.
Vorig jaar met Kerst voor de verandering eens steengrillen geprobeerd. Werd een teleurstelling.
Ding 4 uur op het vuur laten staan, nóg niet gaar.
Toen hebben we de Belsjinees maar laten komen.
Bevat Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I gourmetrecepten?
Heel burgerlijk dat gourmetten met de kerst. Wij gaan lekker racletten.
Neef Wiemer,
Ik ga liever badmintonnen.
Leuk voor de feestdagen.
Vooral kalkoenfilet.
Snij de kalkoenfilet in 8 plakken, bestrijken met olie en bestrooien met peper. Snij de appels ongeschild in partjes. Verwijder het klokhuis. Besprenkel de partjes met citroensap. Roer in een kom honing, salie en appelsap en meng de appelpartjes erdoor. Even afgedekt in de koelkast bewaren.
Leg telkens 2 kalkoenmedaillons met appelpartjes ernaast op de hete grillplaat van het gourmetstel. Schep de appelpartjes regelmatig om met een spatel. Bak de kalkoenmedaillons gaar. Leg ze op een bord, bestrooien met zout, en schep de appelpartjes erbovenop!
Het is altijd weer gezellig om samen met de familie de geboorte van de Heer van te vieren.
Ik heb ook nog wel een paar leuke recepten.
Verrassing.
Lekker uitwaaien aan de kust.
Ik bouw iedere eerste vrijdag en laatste dinsdag van de maand een sneeuwpop. Gewoon, omdat ik dat leuk vind. Anderen doen dat alleen als het koud is. Zó burgerlijk, zo voorspelbaar! Niks voor mij dus.
Punx,
Vandaan dat jij op de dagen waarop jouw vrouw niet thuis is, altijd kouwe handen hebt.
Je doet het expres!
Kom je scheerapparaat, tandenborstel en pillendoosje maar halen.
Het is UIT tussen ons.
Allerliefste Joke Not Dead,
Punx heeft ons toch niet in de gaten, hoop ik.