Rafael Nadal heeft het ATP-toernooi van Bali gewonnen. Het is voor de Spanjaard de eerste toernooizege op rijst sinds 2009.
In de finale was Nadal in drie sets te sterk voor de Duitse rijstspecialist Tommy Haas. Na afloop toonde Nadal zich tevreden over de start van zijn rijstseizoen: “Het is voor mij altijd lastig om de overstap van hardcourt naar rijst te maken, omdat het een veel tragere ondergrond is, zeker als het regent zoals vandaag. In de derde set speelden we op een soort risotto, waarbij de bal eigenlijk niet meer stuiterde. In die omstandigheden is het belangrijk om punt voor punt te blijven spelen.”
Morgen reist Nadal af naar het rijsttoernooi van Oberhausen. Daar gaat hij voor zijn tweede toernooiwinst op rijst op rij.
Hier een paar serveertips:
https://www.elleeten.nl/Food/art-of-plating-rijst-mooi-serveren
Dan rijst de vraag: welke ondergrond is het best?
Punt voor punt, dat snap ik ook.
en wordt er dan gespeeld met een sambal?
Wist u dat;
-Wereldwijd rijst de meest gegeten ondergrond is?
– Risottorijst heel veel lijkt op sushirijst?
– Sushirijst voornamelijk in Italië geproduceerd wordt?
– Je na het eten van anderhalve kilo rijstpap vaak geen pap meer kunt zeggen?
Als je dit allemaal al wist kún je deze comment gewoon overslaan natuurlijk.
‘Comment’: commentaar/reactie.
Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar sporten die op een boterham met pindakaas worden gespeeld.
Ik hoor er altijd van, maar ik zie ze nooit!
Lijkt me erg plakkerig.
Slap aftreksel.
Traditioneel hoort dit in natte rijstvelden gespeeld te worden. In Vietnam bijvoorbeeld.
Liefst nog zonder rijstplantjes, zonde anders!
Geef hem een inrijstverbod
Ik snap dit artikel niet
Ik wel.
Do I need to translate it for you?