Voorselectie Oranje zorgt voor verbijstering: 'Nu alweer?' cover

Voorselectie Oranje zorgt voor verbijstering: 'Nu alweer?' cover

Voorselectie Oranje zorgt voor verbijstering: ‘Nu alweer?’

Voetballiefhebbers door heel Nederland hebben met verbijstering gereageerd op de voorselectie die bondscoach Ronald Koeman vandaag heeft gepresenteerd. Oranje-analyticus Pierre van Hooijdonk reageert bijvoorbeeld verrast als we hem vragen naar zijn mening over de voorselectie: “Nu alweer? Serieus?”

Ook NOS Sport-presentator Gert van ‘t Hof reageert vol ongeloof: “Anderhalve week geleden zat ik nog met Pierre en Rafael [van der Vaart, red.] in de studio, en nu praat Koeman alweer doodleuk over Noa Lang en Guus Til alsof er niets aan de hand is. Tegen wie moeten we dan in godsnaam? Weer Hongarije? Maar daar hebben we toch letterlijk net tegen gespeeld? Ik heb gewoon plannen die avonden, ze zoeken maar iemand anders.”

Wout Weghorst, die weer is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, reageert ontstemd. “Ik kreeg een appje van de bondscoach dat hij op me rekent de volgende wedstrijden. ‘Prima’, stuurde ik, ‘zie je in februari’. Toen bleek dus dat hij het had over november. Ik ga heel eerlijk zijn: als het zo moet, word ik liever niet meer opgeroepen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *