Shutterstock / Axel Bueckert

Shutterstock / Axel Bueckert

Wij hebben de perfecte Songfestival-song maar zoeken alleen nog iemand die de luit speelt

We hebben goed nieuws voor de Songfestival-liefhebbers die zich zorgen maken nu Joost Klein heeft bevestigd volgend jaar niet mee te doen: wij hebben de perfecte song in huis. Het ontbreekt alleen nog aan iemand die de luit kan spelen (en het liefst ook over traditionele kleding beschikt). Daarom hebben we jullie hulp nodig.

We hebben al iemand die op een didgeridoo kan toeteren, we hebben een doedelzakspeler en we hebben een oude zeeman met een lui oog die hartverscheurend mooi accordeon kan spelen. Natuurlijk hebben we ook een carillonspeler gecharterd, net als een roedel paso doble-dansers. Zonder de luit vrezen we echter dat het een kansloos verhaal wordt, we hebben begrepen dat Cornald Maas daar veel waarde aan hecht.

Kortom: ben jij een getalenteerde luitspeler met een beetje een melancholische blik in de ogen? Heb jij tussen 13 en 17 mei 2025 niets te doen? En heb je altijd al eens met Ben Cramer op het podium willen staan? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Podiumervaring is geen must, enige ervaring in het bespelen van de chitarrone wel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben een virtuoos in het play-back spelen/zingen. Stuur een luit met de demo-band en zelfs mijn eigen familie zal denken, dat ik de snaren van de luit beroer. Ik heb wellicht één nadeel: Ik kan niet tegen snelle en flitsende lichtveranderingen. Daarom ben ik zo blij, dat het bij het Eurovisie Songfestival uitsluitend om de zang gaat.

Reageer