Shutterstock / Tada Images

Shutterstock / Tada Images

Twijfelende kiezer vindt Trumps bewondering voor Hitler ‘kwalijk’, maar Harris ‘niet concreet genoeg’

Het feit dat Donald Trump als president meermaals bewondering voor Adolf Hitler liet blijken, bevalt Ann Strandberg (48) uit Titusville in de belangrijkste 'swing state' Pennsylvania allerminst. De twijfelende kiezer vindt zijn opmerkingen 'kwalijk', maar merkt tegelijkertijd op dat niet alle plannen van Kamala Harris even concreet zijn.

"Het is niet goed dat Trump generaals zoals Hitler wilde hebben, dat hij zei dat Hitler ook goede dingen heeft gedaan en dat zijn voormalige stafchef waarschuwt dat hij de definitie van een fascist is", peinst Strandberg. "Zo iemand heb ik liever niet in het Witte Huis. Maar ik heb niet het gevoel dat ik Harris al goed ken. Ik vraag me af wat zij gaat doen aan de prijs van boter. Boter is erg duur geworden."

Strandberg, behorend tot het handjevol kiezers dat deze verkiezingen gaat bepalen, is niet enthousiast over Trumps bewering dat hij het leger wil afsturen op Democratische politici, die hij de 'vijand van binnenuit' heeft genoemd. "Nee, dat soort taal bevalt me helemaal niet", zegt ze scherp. "Toch vraag ik me af of Harris slim en sterk genoeg is om president te zijn. Het is niet zomaar een ambt. Je moet daar wel iemand hebben zitten die het aankan."

Ann Strandberg weet nog niet zeker of ze tijd heeft om te gaan stemmen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *