Zalando

Zalando

Stijlvol naar de snackbar: hoe heurt het eigenlijk?

De snackbar: iedereen komt er regelmatig en heeft eigenlijk van jong af aan geleerd wat je er naartoe aantrekt, maar tóch wordt de dresscode regelmatig vergeten. Dus hoe zat het ook weer, was het nou gala, black tie of toch business formal? Het defintieve, nooit meer te vergeten antwoord daarop geeft onze fashiongoeroe Bert Bokhoven: “Bij snackbars op de hoek is de dresscode gala, bij kwalitaria’s is het business formal en bij snackbars van een keten – denk Smullers of FEBO of zelfs de McDonalds, is het black tie.”

Waarom zoveel mensen het vergeten of zelfs in hun gewone kloffie naar de snackbar gaan weet Bokhoven op zich wel: “Mensen spreken elkaar er amper nog op aan, dat is het probleem. Ze kijken elkaar een beetje vies aan als ze in trainingspak verschijnen, maar daar blijft het dan ook bij. Dus geef zelf het goede voorbeeld, zou ik zeggen!”

Ontdek je eigen stijl met Zalando. In wat voor situatie je ook terecht komt, Zalando heeft de keuze om je eigen stijl met zelfvertrouwen te dragen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *