Shutterstock / Kleber Cordeiro

Shutterstock / Kleber Cordeiro

6 dingen die je kunt doen terwijl je TikToks kijkt tijdens een film

Heb je even niets te doen terwijl je door TikTok scrollt tijdens een film op de bank? Dit zijn 6 dingen die je kunt doen!

1. Begin aan een nieuwe podcast
Als de verveling toeslaat, is er niets fijners dan je onderdompelen in een leuke true crime podcast. En het fijne aan een podcast is dat je tegelijkertijd ook gewoon nog iets anders kan doen, zoals stofzuigen.

2. Check je LinkedIn
Die loze minuten tussen de TikToks en een nieuwe scène in de film kun je het best opvullen door je notificaties bij te werken. De kans is groot dat je een melding hebt, omdat iemand van je basisschool vandaag vijf jaar Account Manager is bij een middelgroot bedrijf.

3. Scroll door recepten
Bedenk alvast wat je gaat eten als je straks omhoog kijkt van je telefoon en de aftiteling ziet lopen. Misschien iets met orzo? Daar komen altijd lekkere gerechten van voorbij op TikTok.

4. Bekijk een video essay op YouTube over de betekenis van je film
Het is niet altijd duidelijk wat de film die je tussen de TikToks door aan het bekijken bent gaat betekenen. Kijk daarom een veertig minuten durende video essay over de symboliek van de scènes die je net hebt gemist.

5. Gebruik je meditatie-app
Verveling kan soms juist heel goed en gezond zijn. Omarm die momenten dat je even niets doet terwijl je TikToks kijkt tijdens een film. Bijvoorbeeld door een ademoefening te doen in de meditatie-app.

6. Instagram Reels
Je hoeft echt niet altijd iets nuttigs te doen terwijl je TikToks kijkt tijdens een film. Soms is het ook heerlijk om gewoon even domme filmpjes te kijken op Instagram Reels.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

7. Nuttig een HOY-Worst.
Dit combineert alle voorafgaande zaken. Over het nuttigen van HOY-worst (en de gevolgen daarvan) kun je een podcast maken. Je zet je HOY-worst ervaring op LinkedIn. Dan kun door alle HOY-Worst recepten scrollen en op Youtube filmpjes bekijken van mensen die over hun nek gaan na het eten van zo’n worst (één hap is al voldoende).
HOY-worst werkt ook uiterst mediatief en de eerder genoemde filmpjes zijn ook te bewonderen Instagram Reels.
Succes er mee (en sterkte met je maag)

Reageer
gravatar

Ha Russische trol! Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden van het Kremlin? En hoe is de samenwerking met Unox, Bifi, Lupack en Friki? Kom oppppp, je weet wie je bent. Lekker samenspannen tegen de lekkerste worst. Wordt je daar nou gelukkig van? Daar in Pietari?