Shutterstock / Joop Hoek

Shutterstock / Joop Hoek

We vierden dit jaar ADE in Waalwijk en het beviel ontzettend goed

Dit jaar wilden we het een keer helemaal anders doen, dus besloten we gisteren om een dag lang ADE te vieren buiten Amsterdam. Nadat we onze bestemming hadden bepaald (Waalwijk) gingen we op pad. Het was best spannend: zou ADE wel leven in Waalwijk? We namen de proef op de som.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: we hebben een topavond gehad. Toegegeven, je merkt in Noord-Brabant niet al te veel van het Amsterdam Dance Event, maar dat hinderde ons eigenlijk niet. Aan het einde van de middag zijn we eerst afgezakt naar Kaatsheuvel, om daar net voor sluitingstijd de Efteling te bezoeken. Superleuk!

Daarna zijn we voor een snelle hap naar Cafetaria De Vergulden Erpel in de Loeffstraat in Waalwijk gegaan. De combinatie van een patatje met en een broodje kroket is daar niet te versmaden. Ook hier hebben we eigenlijk geen elektronische muziek gehoord, maar de sfeer was gemoedelijk en huiselijk. Heel anders dan op de NDSM-werf.

Na het eten zijn we naar 't Bourgondisch Hof (Eerste Zeine 92) geweest om een balletje te gooien en een drankje te doen. Bij het multifunctionele partycentrum, waar je niet alleen kan bowlen maar ook glow in the dark-midgetgolf tot de mogelijkheden behoort, was geen dj te bekennen. Toch hebben we een hartstikke gezellige avond gehad.

De conclusie: als je weinig hebt met elektronische muziek en ook niet per se voor de dj’s naar ADE gaat, kun je het prima een keer in Waalwijk vieren!

Dit is een advertorial in samenwerking met Visit Waalwijk. Ook een gezellig dagje uit plannen? Kijk op visitwaalwijk.nl voor meer informatie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *