Shutterstock / Orange Pictures / Julia Zavalishina

Shutterstock / Orange Pictures / Julia Zavalishina

Vrouw betrapt zichzelf op sympathie voor CDA

Een merkwaardige gewaarwording voor Ellen van Viegen uit Utrecht. De 46-jarige basisschoollerares heeft zichzelf betrapt op sympathie voor het CDA.

"Telkens als ik Henri Bontenbal zie, dan denk ik 'wat een aardige man' en meer van dat soort dingen", vertelt Ellen. "Dat is nog tot daaraan toe, maar ik denk ook 'wat zegt hij een verstandige dingen', 'wat een aangenaam politicus' of 'hier ben ik het mee eens'. Eerlijk gezegd vind ik dat behoorlijk ver gaan.”

Vriendinnen suggereerden dat het misschien puur om de persoon van Bontenbal gaat, maar dat is volgens Ellen niet het geval. "Nee, ook als andere CDA'ers van zich laten horen, is mijn reactie positief. Laatst zat ik zelfs te denken: 'was dit land er nou echt zo slecht aan toe toen het CDA de dienst uitmaakte?' Dat is toch te gek voor woorden?”

Ellen ervaart gelukkig nog altijd negatieve gevoelens als ze aan Maxime Verhagen denkt. "Maar Lubbers, Balkenende, Hugo de Jonge… het spijt me zeer, maar dat waren toch keurige politici. Wat is er van mij geworden?"


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *