Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Eindeloos kijkplezier begint voor Henk (118) ware martelgang te worden

Het leek zo mooi toen Henk een nieuw tv-abonnement afsloot. Voor een zacht prijsje kreeg de man uit Schalkhaar toegang tot meer dan 100 zenders en zou hij ook nog gebruik kunnen maken van verschillende streamingdiensten. Dit ‘eindeloos kijkplezier’-pakket begon vermakelijk, maar is helaas uitgegroeid tot een ongekende martelgang. De inmiddels 118-jarige Henk zou dan ook maar al te graag uit zijn lijden worden verlost.

“Er is altijd wel weer een nieuw seizoen, spin-off of reboot”, mompelt een uit het veld geslagen Henk. “Alles wat ik ooit wilde kijken, heb ik allang gezien. Nu zit ik opgescheept met weet ik niet hoeveel seizoenen van Grey’s Anatomy, iCarly en Zomergasten die ik door moet ploeteren. Dit stopt nooit. Elke keer als een kleinkind op visite komt smeek ik ze om een kussen op mijn gezicht te drukken. Ik trek dit niet langer.”

De provider waar Henk het pakket met eindeloos kijkplezier afsloot, stelt Henk niet te kunnen helpen. “Eindeloos betekent gewoon eindeloos. Dat aspect hadden we niet duidelijker kunnen communiceren”, verklaart een woordvoerder. De provider heeft wel de optie gegeven om voor een aanvullende €6,99 per maand het pakket om te zetten in een premium variant, zodat Henk op vier schermen tegelijk kan genieten van de beste films en topseries.


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *