Shutterstock / Ground Pictures

Shutterstock / Ground Pictures

Thim verwent vandaag zijn sportschoolmaatje: ‘Hij is mijn lievelingsbeest’

Op dierendag vertroetelen veel mensen hun geliefde beesten net een beetje meer dan normaal. Zo ook Thim, die zijn sportschoolmaatje Dario vandaag lekker verwent. “Hij is mijn lievelingsbeest, dus ik ga hem de hele dag in de watten te leggen.”

De bijzondere dag begon met een speciaal ontbijt, vertelt Thim. “Hij lag nog keihard te tukken, dus ik heb ‘m wakker geschreeuwd met een goeie technobeuker op de achtergrond. Toen serveerde ik twee rauwe eieren, 500 gram kipfilet en een enorme eiwitshake. Je had die verraste kop moeten zien, prachtig!”

Na het ontbijtje heeft Thim zijn maatje meegenomen naar een nieuwe sportschool om daar de hele dag ‘fully beast mode’ te gaan. Thim wil dat Dario zich vandaag echt goed voelt, dus hij roept steeds naar hem dat hij ‘een beest’ is. Om dit te onderstrepen klopt hij Dario meermaals op de schouders en geeft hij hem af en toe een hardhandige aai over zijn bezwete bol.

Aan de enthousiaste manier waarop Dario voor de tweeënzestigste keer op rij een zwaar voorwerp boven zijn hoofd tilt is te zien dat hij aan het genieten is. En dan weet hij nog niet eens dat er thuis nog meer moois op hem ligt te wachten, glundert Thim. “Ik heb een hele strakke tanktop voor hem gekocht, zodat hij die GORILLA-CHEST kan gaan showen. Wat een dag!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *