Shutterstock / Orange Pictures

Shutterstock / Orange Pictures

Theo heeft niets tegen PVV-Kamerleden, maar ze pikken wel de baantjes in van hardwerkende Nederlanders

Het afgelopen jaar is het aantal PVV-Kamerleden in Nederland flink gestegen. Theo (52) uit Den Haag maakt zich zorgen. Hij heeft niets tegen PVV-Kamerleden in het algemeen, maar ze pikken volgens hem wel de baantjes in van hardwerkende Nederlanders.

Iedere ochtend loopt hij met zijn hond Bello een rondje langs het Tweede Kamergebouw. Vaak komt hij tijdens zijn wandeling een aantal PVV-Kamerleden tegen. “Meestal hangen ze een beetje rond het gebouw”, vertelt hij. “Nu valt het nog mee, maar op termijn gaat dit natuurlijk voor overlast zorgen.”

Theo merkt dat hij kwaad wordt als hij over de PVV-Kamerleden spreekt. “Terwijl hardwerkende Nederlanders nauwelijks nog rond kunnen komen, zitten die lui daar lekker te niksen van onze belastingcenten. En ze krijgen alles hè? Lunch, koffie, soms zelfs een auto met chauffeur. En als ze eenmaal gesetteld zijn hier is het heel lastig om ze nog weg te krijgen.”

Wanneer we teruglopen benadrukt Theo dat hij echt niets tegen PVV-Kamerleden in het algemeen heeft. “Als mijn dochter plotseling met een PVV-Kamerlid thuis zou komen zou ik dat natuurlijk gewoon accepteren. Maar ik vind wel, als je hier eenmaal bent, moet je ook iets bijdragen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *