Shutterstock / lev radin

Shutterstock / lev radin

Wat hebben celebrities naast verkrachting, mensenhandel en afpersing nog meer nodig voor een geslaagd feestje?

De Amerikaanse rapper, producer en platenbaas Sean ‘Diddy’ Combs heeft door de jaren heen een status vergaard als partyplanner extraordinaire. De laatste tijd komen er echter steeds meer berichten naar buiten over de verschrikkelijke dingen die zich hebben afgespeeld tijdens zijn met celebrities afgeladen feestjes. Hierdoor rijst bij veel mensen de vraag: wat zijn toch de geheime ingrediënten voor een feestje waar beroemdheden graag heen willen gaan? Wij zochten het voor je uit.

Het fundament voor een high profile fuif wordt gelegd aan de hand van verdovende middelen. Dit kunnen alcohol of softdrugs zijn, maar Diddy’s feesten laten zien dat zwaarder geschut ook niet wordt geschuwd. De vuistregel hier is: hoe verdoofder het onbekende publiek, hoe vrijpostiger het feestgedruis van je bekende publiek. Op die manier kunnen zij zich ook weer eens gedragen alsof niemand op hen let. Wat een bevrijding.

Verder is het van essentieel belang dat alle gewaardeerde gasten niets tekortkomen. Als host moet je ervoor zorgen dat de nodige helpertjes rondlopen om alle wensen van de bezoekers te vervullen. Voor het bedienend personeel is het een uitgelezen kans om in de aanwezigheid te zijn van de feestende rich and famous, dus als ze daarvoor wat morele grenzen moeten verleggen en in oncomfortabele situaties worden gedwongen: c’est ça.

Ook is het als gastheer of -vrouw belangrijk dat je veel beeldmateriaal maakt. Een deel van de beelden kunnen de celebrities op social media delen, terwijl een ander deel bedoeld is om later samen – zonder pottenkijkers – eens uitgebreid op terug te blikken. Op die manier weet je zeker dat jouw hooggeëerd publiek het feestje niet snel meer zal vergeten.

Nu we de voor de hand liggende zaken hebben gehad, kunnen we verklappen wat nog meer essentieel is voor een geslaagd celebrityfeestje: duizenden flessen babyolie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *