NOS

NOS

FDF heeft geen flauw benul meer bij welke politicus het vanavond precies op de stoep moet staan

‘Het is allemaal de schuld van dinges’

Farmers Defence Force heeft een grote actie aangekondigd. Vanavond zullen tientallen boze boeren zich verzamelen voor de deur van een nog nader te bepalen politicus.

“Wij zijn helemaal klaar met een specifiek iemand die we nog moeten bepalen”, zegt FDF-voorman Mark van den Oever. De FDF is woest dat de plannen om de veestapel te krimpen nu door een BBB-minister toch worden doorgevoerd. “Het is allemaal de schuld van, eh, we denken nu aan minister Wiersma? Of toch Adema? Misschien Caroline zelf wel? Of gewoon woke natuurlijk. Maar goed, de boeren staan er weer alleen voor. Typisch gedrag voor eh… daar komen we nog op terug!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien moet het FDF de BBB ministers thuis gaan lastig vallen en hun gezinnen bedreigen. Dat gebeurde immers met hetzelfde beleid van een minister van een andere partij namelijk ook. Maar ik begrijp het ook als Den Oever en co gaan huilen in een hoekje door hun cognitieve dissonantie dat een BBB minister ook de veestapel gaat inkrimpen. Overigens heeft Den Oever zelf *geen* vee, maar is gewoon gezellig mee geradicaliseerd. En slaat geen deuk in een pakje boter met zijn agro fascisten.

Reageer