Youtube / Klokhuis & Jeugdjournaal

Youtube / Klokhuis & Jeugdjournaal

Word Vage Kennis en we halen gratis een fatbike van de weg

We hebben de komende tijd een hele mooie actie lopen bij De Speld. Word nu Vage Kennis en we halen gratis een fatbike voor je van de weg. De actie loopt door totdat de straten weer normaal begaanbaar zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De frustatiepolitiek verdeelt het land en zaagt verder door, nu niet aan de onderkant, maar aan de middenstand. Een gewaarschuwd mens telt voor 2, luidt het spreekwoord en schraalhans is keukenmeester is er ook 1, het mislukken van deze coalitie is geslaagd voor de VVD, zij raakt nu de middenstand van hardwerkend Nederland.

Reageer
gravatar

Groen: tegenwoordig wordt als de bermen gemaaid worden het hooi soms direct weggehaald omdat het anders als biomassa werkt en er enkel brandnetels kunnen groeien. Doordat het hooi direct wordt weggehaald staan er talloze verschillende soorten bloemen. Cynisch genoeg is deze aanpak ontleend aan de biologische landbouw. Want met de buitenlanders en de zogenaamde diversiteit is het al net zo, ze hebben enkel bewustzijn op biologisch – kut– niveau, en daar worden ze voor gebruikt. Het creëert geen multiculturalisme of diversiteit, er blijven integendeel onder de blanken, ook Nederlanders, enkel stekelige brandnetels over. De domme (bruine, zwarte) buitenlanders zijn inderdaad bij uitstek de biomassa die alle andere soorten en mogelijke kleur vernietigen.

Reageer
gravatar

… benadrukte in het debat overigens dat de financiële gevolgen nooit de belangrijkste reden zijn geweest om de limiet op 3000 euro te stellen. Het hoofdargument is echt inhoudelijk, zei het bureautocratie hoogtij regeltjes desktop partijbureau van de VVD.

Reageer