Shutterstock / Mikolaj Barbanell

Shutterstock / Mikolaj Barbanell

Taghi: ‘Keuze Promes voor voetbalclub getuigt van weinig ambitie’

Ridouan Taghi is niet te spreken over de keuze van Quincy Promes voor United FC in Dubai.

Ridouan Taghi is niet te spreken over de keuze van Quincy Promes voor United FC in Dubai. Volgens de topcrimineel getuigt het tekenen van een contract bij een voetbalclub van weinig ambitie.

"Als je met zijn staat van dienst en zijn mogelijkheden toch weer kiest voor een carrière in het voetbal, dan heb ik niet het idee dat ambitie de boventoon voert", laat Taghi weten. Hij zegt dat Promes zijn keuze niet met hem heeft overlegd. "Hij had ook wel geweten wat mijn antwoord was geweest.”

Volgens Taghi is 'het boek voor Promes nu dicht'. Het is onduidelijk wat hij daarmee bedoelt, maar de voetballer heeft in Dubai persoonsbeveiliging gekregen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kanker. Ik zag vandaag een stel langskomen in Adidas sporttenue, een knappe blonde vrouw en een Arabier. Ik vroeg me af hoe ze zo’n roetmop in haar kut kan tolereren. Ik wam ze later nog een paar keer tegen. Een blanke jongeman kwam van de andere kant, ze kende hem kennelijk en groette hem en hij groette haar terug terwijl zijn hoofd roodgloeiend aanliep; hij bloosde, al die jaren had hij voor niets op haar gewacht om haar nu verkocht te zien aan een inboorling. Ze zag zich misschien ook nog in een heldenrol, of ze was gewoon politiek correct. Brutaal zijn Nederlanders, maar de onbeschoftheid van Nederlandse vrouwen kent geen weerga.

Reageer