Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers & RTL & Shutterstock

Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers & RTL & Shutterstock

Grote schok bij B&B Vol Liefde: er is een afvallerseiland

Een grote schok voor kijkers én deelnemers van het populaire RTL-programma B&B Vol Liefde: er is een afvallerseiland. De makers van het programma onthulden in de aflevering van maandag dat alle afgevallen kandidaten nog steeds kans maken op ware liefde.

“Iemand zei het laatst wel voor de grap, althans dat dacht ik, maar dat het er nu echt is vind ik wel bizar”, zegt de Schotse B&B-houder Robert Jan. “Betekent dit nu dat Els terugkomt als ze daar de eindproef wint? Dat vind ik dan toch wel een mooi gebaar eigenlijk en dat toont van inzet en interesse, in mij. Ik hoop dat ze snel weer even inpiept.”

Op het afvallerseiland zijn de afgevallen deelnemers druk in de weer om aan hun ontbrekende skills te werken. Zo zijn Jan en Peter de hele dag bezig met het oefenen van vragen stellen, heeft deelnemer René inmiddels zijn rijbewijs gehaald en probeert Rick meer dan een uur niet te zingen.

Deelnemer Albert reageerde geschokt en geil op het nieuws. “Ja Jezus, nou moet ik al die puppies nog een keer afwijzen. En ik vond het al zo ongemakkelijk. Maar wie weet kan ik ook wel een pappie voor hen allemaal zijn.”

Wie er precies bij welke eigenaar terugkomt? Dat zie je binnenkort!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *