Ground Picture / Shutterstock

Ground Picture / Shutterstock

Vrouw op datingapp voelt hele leuke klik met advertentie

Gaat het na 7 verkeringvrije jaren dan toch lukken voor Fleur? Ze had de hoop al bijna opgegeven en de datingapps haast afgezworen, maar ze is na lang swipen eindelijk iemand tegengekomen met wie het écht klikt: een advertentie voor een dieetprogramma. “Ik had het ook niet verwacht, maar die advertentie begrijpt me gewoon”, vertelt Fleur met blosjes op de wangen. “Dat we elkaar tegenkwamen voelt alsof een hogere macht het zo heeft uitgestippeld.”

Vooral de directe aanpak van de advertentie kon rekenen op Fleurs goedkeuring. “Het was eerlijk, weet je? Geen wazige foto’s van een man met een vis, selfies in de lift of afgezaagde openingszinnen. Gewoon: ‘Zeg vaarwel tegen je love handles met ons zesstappenplan’. Zo verfrissend. En ach, het is misschien wel iets commercieels, maar wie is dat tegenwoordig niet?”

Wanneer we de advertentie vragen naar de chemie tussen hem en Fleur, reageert hij met zijn karakteristieke flair: “Klaar om afscheid te nemen van die zwembandjes? Start nu! Klik op de link voor meer informatie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *