Anton Mukhin / Shutterstock

Anton Mukhin / Shutterstock

Oh nee, Sara’s vader is nog brat terwijl haar moeder al demure is

Gaat dit wel goed komen? Bij Sara thuis lijkt er een clash van jewelste aanstaande, omdat haar vader een brat summer heeft terwijl haar moeder geestelijk al bij de demure fall zit. De uiteenliggende gemoedstoestanden creëren kopzorgen voor de 23-jarige Sara. “Mijn moeder zit in de woonkamer mindful een glas water te drinken, terwijl mijn vader alleen maar aan het feesten is zonder bh aan.”

Het is niet de eerste keer dat Sara’s ouders niet op één lijn zitten, maar volgens haar is dat voorheen nooit problematisch geweest. “Twee jaar geleden zat mijn vader volledig in de short king spring en had mijn moeder even later een hot girl summer. Die twee matchten nog redelijk goed qua energie. Ook toen de ene in een pick-me girl era zat en de ander door het huis liep met een big dick energy was er geen vuiltje aan de lucht.”

Maar nu lijkt alles compleet anders. “Dit kan niet lang goed blijven gaan”, vertelt een bezorgde Sara, terwijl haar moeder opvallend ingetogen representatieve werkkleding aantrekt. Een paar meter verderop staat haar vader te dansen op de eettafel terwijl hij met een hese stem iets probeert duidelijk te maken over zijn brattitude.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *