BNNVARA & TROS

BNNVARA & TROS

B&B Vol Liefde-deelnemers uiten frustratie: ‘We worden neergezet als mensen die heel graag op televisie komen’

Het huidige seizoen van het programma B&B Vol Liefde houdt de gemoederen net als voorgaande jaren weer flink bezig. Zo zijn er over verschillende deelnemers relletjes ontstaan op social media, waar de desbetreffende personen dan weer zelf op reageren. Zetten de makers van het programma de deelnemers echt anders neer?

Deelneemster Malgosia, die eerder al te zien was in programma’s als First Dates en Hollands’ Got Talent, vindt het schandalig dat ze wordt neergezet als iemand die heel graag op televisie komt. “Door mij zo neer te zetten weet de kijker helemaal niets van mij, behalve dat ik die vrouw ben die ze ook al eerder op tv zagen.”

Ook Joop, die eerder in het seizoen te zien was als gast bij Anja in Frankrijk, vond zichzelf niet helemaal goed uit de verf komen. “Ik was echt verliefd, zag mezelf daar al wonen, dan is het jammer dat je wordt afgeschilderd als iemand die z’n eigen koffiemachine meeneemt.”

Hij zucht, maar herpakt zich dan. “Ik hoop dat ik bij het deelnemen aan een volgend dating programma weer zo verliefd kan worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *