Studio Speld

Studio Speld

Mark (26) ging alle wc’s af op Lowlands, maar vond geen ‘secret stage’

Het is een veelvoorkomend fenomeen op festivals: een 'secret stage'. Veel bezoekers missen dit, omdat deze niet makkelijk te vinden is. En moeten dan achteraf alle leuke verhalen en filmpjes zien. Dit laat de 26-jarige Mark uit Wormerveer zich niet gebeuren: hij ging alle wc’s op Lowlands af.

“Op donderdag ben ik bij aankomst meteen al begonnen met alle wc’s in de toiletgebouwen op de campings. Camping 1: niks, camping 2: niks, camping 3: niks. Op een gegeven moment dacht ik beet te hebben toen ik muziek hoorde achter een deurtje. Maar daar was iemand gewoon in slaap gevallen met zijn Instagram-reels nog open,” zegt Mark, die zijn vrienden al uren niet meer gezien heeft. “Op vrijdag ben ik toen op het terrein alle wc’s afgegaan. Wat best lang duurde, want voor alle wc’s stond een hele lange rij. Voordringen durfde ik niet.”

“Ook op zaterdag en zondag niks gevonden. Op maandagochtend heb ik zelfs nog even gekeken in de dixies op de parkeerplaats, maar ook daar was geen 'secret stage',” vervolgt Mark. “Volgend jaar nieuwe kans.”

Helaas voor Mark was er dit jaar geen 'secret stage' op Lowlands.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *