Shutterstock

Shutterstock

3 dingen die je tegen jezelf kunt zeggen om duidelijk te maken dat je niets aan Lowlands mist als je er niet bent

Goed, het is Lowlands, en jij bent er niet. Je vrienden wel, merk je, want je hoort niks van niemand niet. Praten ze tegen elkaar in een aparte Lowlands-app-groep? Zijn ze al zoveel lol aan het maken dat ze jou niet meer nodig hebben? Neehoor: er is niks aan. Om jezelf echt goed duidelijk te maken dat je helemaal niets mist aan Lowlands dit jaar zijn hier drie dingen die je tegen jezelf kunt zeggen.

1. Het festival is veel te commercieel geworden
Het festival is veel te commercieel geworden. Bol.com, McDonalds, wat heeft dat nog met Lowlands te maken? Helaas zijn je vrienden er wel, maar, ja, god. Het festival is te commercieel geworden.

2. Je kent amper namen van de line up
Joh, je kent amper namen van de line up. Ga je daar dan honderden euro’s aan uitgeven? Namen die je niet kent? Je vrienden komen waarschijnlijk terug met allerlei nieuw ontdekte artiesten waar ze dan een emotionele connectie mee hebben opgebouwd omdat ze die muziek in de context van het festival luisterden maar, joh, je kent amper namen van de line up.

3. Je kan je krachten beter sparen voor iets belangrijks
Ah joh, Lowlands: drie nachten amper slapen, en dan de hele week moe zijn? Jou niet gezien! Je leeft maar een keer en het is superleuk, maar wat maakt jou het uit: jij bewaart je krachten voor later. Als je ’s avonds Lowlands-video’s in je bed ligt te kijken, interesseert het je dan echt dat je er niet bij bent?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *