Arda_ALTAY / Shutterstock

Arda_ALTAY / Shutterstock

Kruk blijkt tafel

Een schokkende ontdekking in het huis van Miranda Bakboord. De visite kwam er in de woonkamer achter dat een als kruk uitziend object eigenlijk een tafel bleek te zijn. Hoewel Miranda zich van geen kwaad bewust was, blijkt dit krukmisbruik geen opzichzelfstaand incident: meubeldeskundigen spreken van een zorgwekkende trend.

“Je wil niet weten wat wij soms aantreffen”, vertelt één van deze deskundigen zichtbaar beduusd. “In woonkamers zoals die van Miranda tref je soms een kruk aan die dienst doet als bijzettafeltje, en in slaapkamers zie je soms nietsvermoedende krukken die als nachtkastje worden gebruikt. En dan heb ik het nog niet eens over de kleine horecazaakjes in de binnenstad die een kruk als terrastafeltje gebruiken. Als mensheid moeten we hiermee kappen; het krukje is inmiddels de hoer van het meubilair geworden.”

Door de ontstane ophef heeft Miranda besloten om het krukje in haar woonkamer niet meer te gebruiken als bijzettafel. “Ergens wel onhandig dat ik nu niets meer heb om een glas drinken op te zetten, maar ach, anders koop ik wel een poef om daarvoor te gebruiken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *