Carlos Martinez Subirats / Shutterstock

Carlos Martinez Subirats / Shutterstock

Man die 9 uur per dag op bureaustoel zit gaat in Frankrijk lekker 9 uur per dag op strandstoel zitten

Terwijl hij de opvouwbare strandstoelen in de daarvoor behorende tasjes wurmt en nog wat laatste mueslirepen in de reistas stopt, staat Bart (38) al te popelen om met zijn gezin naar Zuid-Frankrijk te trekken. Hij kijkt er met name naar uit om zijn vaste bureaustoel de komende weken in te ruilen voor een gloednieuwe zitplek.

“Het lekkerste aan vakantie vind ik dat je eindelijk even weg bent van alsmaar weer diezelfde ergonomische zwarte Schaffenburg 600”, glundert hij. “Een prima stoel hoor, daar niet van, goede leuningen, behoorlijk wat verschillende opties, maar het geeft toch een ander gevoel dan zo met je blote voeten in een stoeltje aan het strand.”

Voordat hij met zijn gezin de camping bij Bordeaux heeft bereikt moet hij nog wel even een flinke horde over; de reis zal ongeveer 12.5 uur duren. Bart: “We moeten in verband met de drukte rond de Olympische Spelen helemaal om Parijs heen, dus het wordt wel even een zit, maar zodra we er zijn hoeven we alleen maar de sleutel van het huisje bij de receptie te halen en kan ik direct in m’n stoel ploffen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *