NPO

NPO

Zomergasten wil kijkcijfers verhogen met 3×3-uitzending

Na de teleurstellende kijkcijfers van de uitzending van Zomergasten afgelopen zondag heeft de VPRO besloten om in de laatste uitzendingen van het seizoen 3×3 te interviewen. Volgens de directie van de omroep is dit hét middel om spanning terug te krijgen in de interviews.

Kijkcijferkoningin Tina Nijkamp is alvast dolenthousiast over de nieuwe spelregels. Ze noemt de 3×3-uitzending hét middel voor Zomergasten om uit deze kijkcijfernachtmerrie te komen. “Bij 3×3 krijg je gewoon veel meer tempo in de uitzending.” Verklaart ze. “Vind je een fragment nou saai, dan kijk je op een ander scherm naar een van de andere twee fragmenten.”

Aankomende zondagavond zullen Garrie van Pinxteren, Liesbeth Zegveld en Pierre Bokma simultaan geïnterviewd worden door respectievelijk Janine Abbring, Margriet van der Linden en Hanneke Groenteman. Ook zijn de regels aangepast: de geïnterviewden krijgen maximaal 12 seconden voor hun antwoord, en na de zevende uitgekauwde vraag krijgt de gast twee kansen op een extra fragment. Zondag, 2015, NPO2. Welkom, bij Zomergasten. Welkom, bij Zomergasten. Welkom, bij Zomergasten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *