Shutterstock

Shutterstock

Inside Out 3 neemt kijkje in hoofd Theo (51), die door Geilheid, Jaloezie en Rancune wordt bestuurd

Na het knallende succes van Inside Out 2 bevestigt Pixar alvast dat er een deel 3 komt van Inside Out. Daarin verschuiven we van perspectief: niet langer volgen we de stemmen in het hoofd van Riley Andersen; we volgen de stemmen in Theo (51).

“We willen met ons publiek meegroeien, dus volgen we het in het controlecentrum in Theo’s hoofd de stemmen van Jaloezie, Rancune en Geilheid”, zegt regisseur Kelsey Mann. In Theo, die gedurende de film vooral op de bank zit en wat zenders wegzapt, is een constante strijd gaande. Als hij zich bevredigt deelt Geilheid de lakens uit, maar als hij net klaar is stormt Walging de kamer alweer binnen. En de hele tijd terwijl dat gaande is, worden Boosheid en Rancune op de achtergrond groter en groter, zeker als hij urenlang naar opiniemakers op tv en sociale media kijkt.

Na een drie uur durende rollercoaster aan emoties komt Theo er achter dat hij helemaal niet ‘goed is zoals hij is’, maar gewoon professionele hulp moet zoeken. Het liefst 30 jaar geleden al.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *