Studio Speld & Shutterstock / Pressmaster

Studio Speld & Shutterstock / Pressmaster

Airbnb Vol Liefde geen succes: eigenaren allemaal niet thuis

Het nieuwe televisieprogramma ‘Airbnb Vol Liefde’, een spin-off op het succesprogramma ‘B&B Vol Liefde’ van RTL, is een minder groot succes geworden. Al in de eerste aflevering liep de nieuwe formule uit op een flop, omdat veel eigenaren niet thuis waren bij aankomst van de kandidaten.

“Ik zag de video van Airbnb-eigenaar Rick (51), waarvan ik dacht dat het in zijn Airbnb in Florence was. En wist meteen: ‘Wat een leuke man’. Ik heb direct m’n koffers gepakt. Maar toen ik aankwam, was er helemaal niemand thuis”, zegt de 48-jarige Elly uit Lisse. “Het enige voordeel was wel dat er geen andere vrouwen aanwezig waren.”

Ook voor Serena (62), die zich had opgegeven voor de 68-jarige Airbnb-eigenaar Eugene in Montpellier, bleek het avontuur slechts een droom: “Een dag van tevoren kreeg ik de code van het sleutelkastje. Ik vond het heel spannend en mysterieus. Maar eenmaal binnen zag ik alleen maar een geplastificeerd vel met informatie over de wifi en hoe de tv werkt. Ik ben een week alleen geweest.”

Het is nog niet bekend of de Airbnb-eigenaren naar de reünie-aflevering komen later dit jaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *