VladOrlov / Shutterstock

VladOrlov / Shutterstock

ANWB-koppel op naturistencamping draagt dezelfde cockring

Hoewel er ook onder de naturisten veel ANWB-leden zijn, is het zijn van een ANWB-koppel in deze contreien niet altijd even makkelijk. Waar reguliere ANWB-stellen hun identiteit kunnen uitdragen met eenzelfde rood windjack of afritsbroek, heeft het leven van een naturist niet veel om het lijf. Gossaert (33) en Ludo (42) hebben daar echter wat op gevonden: dezelfde cockring.

“Het is eigenlijk een beetje zo gegroeid”, vertelt Ludo. “Ja”, zegt ook Gossaert. “In het begin droegen we niet bewust dezelfde cockring”, maar een van de andere naturisten wees ons erop. Toen we wat vakantiefoto’s terugkeken viel het ons ook op. Op die ene gezellige foto waar we aan het badmintonnen zijn dragen we allebei rood. En toen tijdens die boswandeling in de Ardeche een groene.

Nu draagt het stel heel bewust altijd dezelfde cockring. Gossaert: “Niet alleen reuzegezellig, maar bij onze actieve levensstijl houdt het de boel ook lekker bij elkaar.” Hun nieuwste gezamenlijke lichaamsversiering is een exemplaar met klittenband. “Je kunt de lengte ervan aanpassen naar behoefte”, zegt Ludo. ‘Het is de afritsbroek onder de cockrings.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *