Lomb / shutterstock

Lomb / shutterstock

Vrijmibo uit de hand gelopen: zat er te veel komkommer in de gin tonic?

De vrijmibo bij een recruitmentbureau in Heerhugowaard is vorige week flink uit de hand gelopen. Wat begon als een onschuldige borrel met een paar spelletjes en drankjes, eindigde in gekkigheid. Nu vragen ze zich af: zat er misschien te veel komkommer in de gin tonics?

Volgens de aanwezigen veranderde de sfeer drastisch toen Gerda besloot de gin tonics rijkelijk te vullen met komkommer. “Opeens werden introverte collega’s heel extravert en hyperactief. Sommige dansten zelfs de horlepiep. Het leek wel alsof de verfrissing van de komkommer ze een eigenaardige energieboost gaf,” legt Jordy van HR uit.

Gerda voelt zich schuldbewust, maar kijkt met plezier terug op de avond. “Het is hartje zomer, de hitte stijgt je naar het hoofd; een beetje verfrissing kan geen kwaad, toch? We hebben toch gelachen!”

Breng een toast op de zomer met Hendrick’s Gin, een hoogst ongewone gin met een eigenaardige infusie van rozen en komkommer. Ontdek hier het wonderlijke assortiment en zomerse cocktailinspiratie van Hendrick’s Gin.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *