YanLev Alexey / shutterstock

YanLev Alexey / shutterstock

Vader kijkt er enorm naar uit om hele vakantie ongeveer 15 meter voor gezin uit te lopen

Over een tijdje gaat de 46-jarige Arend Mosterd met zijn gezin op vakantie naar de Dordogne. Hij heeft er ontzettend veel zin in. De vader van twee dochters kijkt er vooral reikhalzend naar uit om de volledige trip pakweg 15 meter voor zijn gezin uit te lopen.

''Ah, ik kan niet wachten om lekker een eind voor ze uit te benen'', glundert Arend. Hij verheugt zich op de bezoekjes aan stranden, kastelen, kerken en lokale winkeltjes. ''Als je goed doorloopt ben je overal net wat eerder. Je kunt dan alvast snel een bordje lezen of een geinig detail bekijken, waarna je daar vervolgens uitgebreid over kunt vertellen aan je gezin.

''De familie Mosterd zal drie weken verblijven in het pittoreske La Roque-Gageac. Daar liggen volop kansen om een aardig stuk voor zijn vrouw en dochters uit te marcheren, meent Arend. ''Het is een beetje heuvelachtig, dus als je echt gas geeft pak je al snel een paar meter. Daarna is het zaak om het tempo hoog te houden en heel lang niet om te kijken. Op een gegeven moment kun je dan omdraaien en luid roepen dat ze best een beetje door mogen lopen. Ik kan niet wachten.''


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *