Eugenio Marongiu / Shutterstock

Eugenio Marongiu / Shutterstock

Secondlove-date blijkt single, vrouw voelt zich belazerd

De 36-jarige Martine ervoer naar eigen zeggen weinig spanning in haar huidige relatie. Daarom besloot ze zich aan te melden bij SecondLove, om daar een man te vinden met een soortgelijke gezinssituatie. Na een vurig afspraakje kwam haar SecondLove-date helaas met het ontluisterende berichtje dat hij geen gezin heeft, en gewoon single is. “Ik heb mij nog nooit zo belazerd gevoeld,” zegt Martine verbouwereerd.

Het leek zo’n goed idee voor Martine. “Ik wilde mijn gezin niet onnodig beschadigen. Daarom meldde ik mij aan bij SecondLove. Ik zocht naar een man met een soortgelijke gezinssituatie. Iemand die mij en mijn gevoelens zou begrijpen, wel zo handig.”

Een week later was het al bingo: een match met een knappe veertiger die wel een beschuitje wilde eten met Martine. “We spraken af en de seksuele spanning sloeg al snel om in een langgewilde stoeipartij.” Helaas kwam kort daarna dus het bericht van de man, dat zij niet zijn second love was. “Mijn vertrouwen is echt geschaad en ik voel geen behoefte meer voor een nieuwe afspraak. Die klootzak heeft alle pret bedorven.”

SecondLove wil desgevraagd niet bevestigen of de regels worden aangescherpt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *