Restaurantketen Loetje ligt onder vuur, onder andere over de grote plas drek die op de bordjes ligt bij het uitserveren. Volgens de keten zelf is het juist al die drek die het bedrijf op het bordje krijgt wat het restaurant zo uniek maakt.
“De enorme hoeveelheid bagger die we over ons heen hebben gekregen, dat proef je terug als je bij ons aanschuift”, zegt een chef-kok van Loetje. “Een biefstukje gedrenkt in kritiek op een arrogant uitgemolken concept, dat krijg je alleen bij ons. Dat is die authentieke Amsterdamse Loetje-ervaring.”
Uitstekend punt!
Bovendien weet ik nu voor het eerst wat ‘Loetje’ is.
Plagiaat!
Dagblad Het Parool:
Loetje stond altijd voor goeie biefstukken in Blue Bandjus. Maar niet meer, deze jus is doodeng.
Bron: https://www.parool.nl/ps/loetje-stond-altijd-voor-goeie-biefstukken-in-blue-bandjus-maar-niet-meer-deze-jus-is-doodeng-4~beb19a25/