fizkes/Shutterstock.com

Man heeft op huizenmarkt nooit het winnende bod maar op veilingsite wel elk uur

De 29-jarige Paulo is dol op online biedingen doen. Het gekke is alleen dat hij niet overal altijd succes heeft. Zo heeft hij nog nooit het winnende bod op een huis gehad, maar scoort hij op een veilingsite het ene product na het andere. Elk uur zelfs. 

“Ik heb alle spullen al bij elkaar. Een handige accu-schroefboormachine, een laserwaterpas en een loungeset voor in de tuin“, zegt Paulo. “Ik heb nog nooit een lamp opgehangen, maar als ik straks een huis heb zal het aan mijn spullen niet liggen. Hopelijk heb ik straks een tuin, want anders weet ik niet wat ik met die heaters, barbecue en vogelhuisjes moet doen.”

Kun jij ook niet wachten om je huis én tuin aan te pakken? Bij SlaJeSlag veilen ze nu diverse klus- en tuinartikelen. Bied snel mee en scoor!